Покъртително: Райна спаси Огнян от смърт! (В Сандански не могат да повярват)

Покъртително: Райна спаси Огнян от смърт! (В Сандански не могат да повярват)
4.7 (93.33%) 6 votes

Райна спаси Огнян си от сигурна смърт

Поп фолк дивата Райна даде втори живот на по-малкия си роднина. Пилето на поп фолбка изтръгна брат си Огнян от лапите на наркотиците. Целият Сандански е възхитен от постъпката на чалга певицата. „Вече стана невероятно да подадеш ръка и да избавиш роднината си от сигурна гибел. Въпреки че е известна и има пари, Райна не се поколеба до последно да се бори за спасението на брат си. Наистина е добър човек и Господ никога няма да я остави”, благославят я по-възрастните жители на западния град.

Защото през цялото време пайнерката се борила упорито да избави брат си от порока. Райна разбрала за пристрастеността на брат си към кокаина преди шест години. Малко след като се разделила с голямата си любов Коцето, тя открила, че Огнян се друга. Някои предполагат, че малкото й братче залитнал по кокаина, разглезен от славата и парите на сестра си и екс гаджето й Коцето.

Понеже и той не стоял далеч от белия прах. Въпреки че не стигнал до хероина, кокаина е не по-малко опасен, благодарят на щерка си родителите на Райна.
Страстта на Оги към забранените вещества била толкова силна, че със седмици не правел нищо друго, освен да се друса. Давал всичките си пари за белия прах и бил тотално загубен за обществото. Според съгражданите на Райна брат й бил на крачка от сигурна смърт.

Без да се интересува колко ще й струва, чалга дивата изпратила брат си в Испания. Загрижената му сестра го настанила в специализирана клиника за наркозависими в испанския град Валенсия. В наркокомуната Огнян постъпил в края на януари. Там бил подложен на всякакви тестове, изследвания , прием на различни хапчета, среща с психолози и специалисти, които го лекували с различни терапии.

Райна и брат й Огнян

Райна и брат й Огнян

Наскоро Оги се завърнал чисто нов човек. Той не само не посягал към дрогата, ами дори не пушел и се въздържал от пиене.reni

А щастливата Райна не се отделяла от брат си. Певицата била готова да загърби личния си живот, но да спаси брат си от порока.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Покъртително: Райна спаси Огнян от смърт! (В Сандански не могат да повярват)”

  1. Жени

    май 18. 2016

    Каква друга лъжа ще съчините ,не ви е срам,Оги работеше години в Кипър, не е бил в Испания, не е бил наркоман

Добавете коментар