Скандал: Нова ТВ уволни Ернестина Шинова и Слабаков! (причината е шокираща – още подробности)

Скандал: Нова ТВ уволни Ернестина Шинова и Слабаков! (причината е шокираща – още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков са аут от Нова телевизия!

Неочакван скандал се разрази в Нова телевизия след като стана ясно, че ръководството е взело решение да уволни Ернестина Шинова и Андрей Слабаков. При това само няколко месеца, след като стартираха собственото си предаване.

Актрисата и режисьорът научили новината вече пред свършен факт като им било обявено, че предаването им ще има само още няколко излъчвания, до края на този сезон. След това обаче двамата ще трябва да разчитат единствено на истинските си професии, тъй като за водещи очевидно не стават, пише „Всеки ден“.

Ернестина Шинова

Нова телевизия показа вратата на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, те не го очакваха

Ернестина Шинова и половинката й застинали в шок като разбрали причината за уволнението си, а тя е, че по-нисък рейтинг от тях двамата, никой досега не бил правил. Оказа се, че уж любимците на публиката изобщо не се справят на екран, а зрителите не искат да гледат как всяка събота спорят и се карат за все по-скучни и банални теми.

„Нито гостите им са гости, които да събудят интереса на зрителите, нито пък те самите имат дарбата да вълнуват. Да, като хора на изкуството, са супер, но като водещи хич ги няма. А това да водиш предаване, не е като да садиш домати в двора, трябва си точно определен майсторлък и качества“, коментират източници от кухнята на медията.

Ернестина Шинова била бясна, за разлика от Андрей Слабаков, който приел сравнително спокойно уволнението им. А и под секрет споделил пред свои познати, че дори се радва, тъй като самият той не се чувствал в свои води в ролята си на водещ всяка седмица.

Лошото е само, че финансите на семейството значително ще намалеят след изритването им от Нова телевизия, която досега им плащала повече от щедро за появата в ефира й. Уви, кранчето вече пресъхна.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар