Бомба: Йоана Буковска втрещи близките си с тази истина! (разкритието й ще ви смае)

Бомба: Йоана Буковска втрещи близките си с тази истина! (разкритието й ще ви смае)
4.4 (88%) 5 votes

Йоана Буковска успя да ошашави дори и най-близките си хора!

Актрисата Йоана Буковска, която към днешна дата гледаме в сериала „Откраднат живот“ втрещи с неочаквано от никого разкритие. Бившата любима на Чочо Попйорданов скоро ще чукне 40 години, но въпреки това е решила, че иска отново да става майка.

Йоана Буковска обаче няма да зачева по нормалния начин, а ще се подложи на ин витро процедура за забременяване. Близките й останаха втрещени от тази новина, тъй като тя вече е щастлива майка на близнаци и повечето от хората около нея не разбират кому е нужно да се подлага на цялото това 9-месечно изпитание отново.

Йоана Буковска

Йоана Буковска ще се подлага на ин витро малко, преди да чукне 40 лазарника

„Плюс това всяка една ин витро процедура си крие своите рискове. Взимат се лекарства за правилната работа на хормоните, но тези лекарства нерядко дават отражения върху здравето. А и близнаците са прекрасни деца, едва на четири годинки. Още те не са пораснали. Представете си какво ще е ако роди още две“, коментират хора от обкръжението на Йоана Буковска, но тя оставала твърда и непоклатима като скала.

Актрисата си била внушила, че да си многодетна майка е най-голямото постижение за една жена и никой не бил в състояние да я разколебае. Тя дори е готова да зареже кариерата си така, както го направи и покрай раждането на близнаците.

Тогава, вместо една година, Йоана Буковска излезе в полагаемото й се майчинство от цели две години, през които тотално бее зарязала киното и театъра.

„Само че тогава още беше млада, а сега вече годинките й личат. Времето не прощава на никого и ако изчезне от сцената за още няколко години, когато се върне, ще бъде над 40. И не е гаранция, че някой изобщо ще се сети за нея и ще й предложи роли“, опасяват се близки до актрисата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар