Жената на Ники Кънчев: „Великата“ Поли Генова вършее чужди съпрузи! (скандалните разкрития шокират)

Жената на Ники Кънчев: „Великата“ Поли Генова вършее чужди съпрузи! (скандалните разкрития шокират)
4.3 (86.67%) 6 votes

Поли Генова може да е велика за българите, но не и за съпругата на Ники Кънчев!

Поли Генова тепърва ще обира плодовете на невероятния си успех на Евровизия 2016. Блондинката се скъсва от интервюта и фенска любов, но ето, че и над нейната нежна главица надвиснаха черни облаци.

Скандалът дойде с разкритието, че невинната Генова е била любовница на господин „Стани богат“ Ники Кънчев, при това докато той вече е бил семеен. Това разкриха близки до него източници, пише вестник „Уикенд“.

Поли Генова

Поли Генова оправяла Ники Кънчев, докато той бил семеен

Аферата на Поли Генова и Ники Кънчев стартира през 2007-ма година, когато певицата е едва на 20 години и сама се набутва в обятията на водещия. В свое интервю тя закачливо подмята, че Кънчев е доста интересен мъж в интимен план. А последният, който току-що е преживял разрив с жена си Даниела, само това и чака.

Двамата започват бясна и страстна любовна връзка, като Поли Генова лапва до уши по Ники Кънчев. Той също не остава безразличен и дори си намират интимно местенце, където да задоволяват страстите си в столицата.

Русокосата изпълнителка напъвала да разведе Кънчев, но тогава съпругата му го изненадва с новината, че е бременна и идилията с Поли приключва. За да му върне и да го накаже, певицата става гадже с оператора Вернер Москов, с когото я запознава самият Кънчев.

Пред близки познати жената на Ники Кънчев и до днес твърдяла, че не може да понася Поли Генова, която се правела на много наивна и дори по детски чиста, а без срам вършеела чужди съпрузи.

„Великата“ Поли Генова изобщо не се посвени да се напъха в леглото на мъжа ми, като знаеше, че той си има семейство. Хайде да не ми хвалят толкова хора, които в името на собственото си благо и изгоди, са готови и през трупове да минат“, изригнала бясна Даниела, разкриват източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар