Животът на Джино свърши: Лекарите го довършиха с най-жестоката новина! (страшни подробности)

Животът на Джино свърши: Лекарите го довършиха с най-жестоката новина! (страшни подробности)
3.9 (78%) 20 votes

Джино Бианкалана рухна тотално след като медиците му съобщиха това!

Любимецът на много българи Джино Бианкалана тотално се е предал. Младият мъж не намира смисъл в нищо, дори в живота, след като бе сринат психически от лекарите си. Които му съобщиха най-жестоката новина.

Припомняме, че животът на Джино буквално висеше на косъм и той бе спасен като по чудо след зверската катастрофа с мотор, която претърпя в Чикаго. Цели седем тежки операции се наложи да бъдат направени на Бианкалана, за да може семейството му да го види отново жив.

Джино

Джино Бианкалана остава прикован за леглото, това го смаза тотално

И така, след дългия си престой в болницата, преди ден лекарите казали на Бианкалана, че ще го изпишат след около още две седмици. Това, което направо го убило обаче е, че медиците му съобщили, че той няма да може да ходи.

„Джино беше наистина зле. И да, няма да може да ходи, да се движи и дори да става от леглото поне за още няколко месеца. Като цяло лекарите предвиждат, че ще му трябва цяла година, докато се възстанови напълно и започне да води живот като преди. Но засега ще остане прикован към леглото“, разкриха източници, близки до обкръжението на Джино.

След като чул тази страшна вест, Джино Бианкалана реагирал направо страховито. Изпаднал в страшен пристъп на ярост, а после преминал в депресия. И макар че от инцидента и престоя в болницата той адски отслабнал, към момента категорично отказвал да се храни.

„Всички са много притеснени за него, защото но може да продължава така. Не стига, че проблемът още е налице, но и ако спре да яде, тотално ще се погуби. Той винаги е бил страшно активен и не се е задържал на едно място. Разбираме, че сегашната ситуация го влудява, но няма друг начин, освен да се примири и да търпи“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар