Деян и Радина скандализираха с решението си за сватбата (Вижте какво са си наумили)

Деян и Радина скандализираха с решението си за сватбата (Вижте какво са си наумили)
4.8 (95%) 4 votes

Бъдещите родители Деян и Радина са избрали кумове за сватбата си, а гилдията е в шок от решението им.

Деян и Радина ще минат под венчилото след раждането на сина им, който най-вероятно ще се казва Христо. Детето ще дойде на бял свят след около месец, а майката е поставила условие първо да се възстанови от раждането, а след това да облече бялата рокля. Това ще е първи брак и за двамата, но не и първа сериозна връзка, разбра kliuki.bg.

Христо и Анастасия

Христо и Анастасия

Един от ключовите елементи в подготовката на всяка сватба е изборът на кум и кума. Деян и Радина вече са решили този проблем и са се спрели на доста нестандартно решение – да поканят бившите си половинки, които в момента са двойка. Става въпрос за актьорите Христо Петков и Анастасия Ингилизова. Странният любовен квартет от години е в доста близки отношения, които често остават неразбираеми за колегите им.

До решението именно те да кумуват на сватбата на Деян и Радина се е стигнало след като те са споделили не един и два важно момента от живота си. Анастасия има момче от Деян, което носи неговото име, а за Петков се смята, че е бил сефтето на Кърджилова. Освен любов, четиримата ги свързват и професионални ангажименти. Двете жени на Донков са си колежки във Военния театър, а той и Христов играят на сцената на Народния, пише vsekiden.com.

Деян първи е научил, че Анастасия е бременна от Христо и дори е присъствал на раждането на сина им. Ингилизова пък взе под крилото си Радина, след като узна, че и тя ги е връхлетяло щастието. Двамата баджанаци нямат проблеми, че са си разменили жените и дори се шегуват на тази теми, а колегите им ги гледат с отворена уста как успяват да се чак толкова широко скроени. Съвсем скоро пък Христо и Анастасия ще бъдат тези, които ще поведат бившите си Деян и Радина към олтара.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар