Извънредно: Жана Бергендорф опита да се самоубие! (шокът е огромен – подробности за състоянието й)

Извънредно: Жана Бергендорф опита да се самоубие! (шокът е огромен – подробности за състоянието й)
4.8 (95%) 4 votes

Жана Бергендорф направи опит да отнеме живота си, майка й я спаси като по чудо!

Скандалната изпълнителка Жана Бергендорф стигна твърде далеч. Тя изправи на нокти семейството си и всичките си фенове като направи опит да се самоубие. Да, певицата посегна на живота си и се нагълта с цяла шепа приспивателни хапчета, разкриват ужасени източници пред вестник „Уикенд“.

Като по чудо певицата от Х Фактор е била спасена и то от собствената си майка, която точно в този момент се прибирала към вкъщи и заварила щерка си в банята. Втрещената жена моментално завела Жана Бергендорф в болницата, където й направили спешна промивка на стомаха.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф посегна на живота си, нуждае се от спешна помощ

Припомняме, че от доста време насам Жана Бергендорф не беше на себе си. Зависимостта й към наркотиците я докара почти до ръба, а вторият й арест я съсипа тотално. След него вече всички без съмнение разбраха, че червенокоската е пристрастена към белия прах и се нуждае от спешно лечение.

Жана обаче изпадна в пълна апатия и седмици наред отказвала да излезе от дома си. Тя не искала да се вижда с никого и твърдяла, че изпитва панически страх да се покаже на улицата сред хората, които щели да я укоряват.

Наложило се Саня Армутлиева да вземе нещата в ръцете си и буквално да заплаши своята подчинена, че ще й разкаже играта и ще я изгони от компанията си, ако тя не поднови участията си из клубовете на страната. Само това дало резултат и Жана Бергендорф наскоро пак се захвана с пеене.

Опитът за самоубийство се е случил преди по-малко от десетина дни като от тогава тя е под постоянните грижи и наблюдение на майка си. Дошла на себе си, след промивката, тя опитала да отрече пред лекарите, че е посегнала на себе си и смънкала, че объркала хапчетата с витамини.

Никой обаче не вярва и на дума от това, което твърди Жана Бергендорф. А феновете й се молят по-скоро да й се окаже психологическа помощ, за да не се стигне до втори и този път успешен опит от нейна страна.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар