bTV се разтресе: Венелин Петков аут от директорския пост! (скандални подробности)

bTV се разтресе: Венелин Петков аут от директорския пост! (скандални подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Венелин Петков слиза от директорския пост в Би Ти Ви, колегите му ликуват!

Пореден шок скандал разтресе телевизия Би Ти Ви и скри усмивката на директора на новините Венелин Петков. Последният е получил последно предупреждение, след което е въпрос на време да бъде свален от удобното си шефско кресло и да получи червен картон от медията.

Източници от кухнята на телевизията разкриха, че причината за „разпъването на кръст“ на Венелин Петков е ескалиралото недоволство на колегите му, които не издържали и се вдигнали на импровизиран бунт срещу своеволията му.

Венелин Петков

Венелин Петков на път да се прости с шефските си позиции в Би Ти Ви

„Откакто Венелин се загаджи с Николета Маданска, стана страшно. Двамата се мислят за едва ли не собственици на медията и си позволяват твърде много. Не стига, че се натискат и лигавят по кабинетите, ами Венелин постоянно пробутва любовницата си, която се изживява като шефка и дава нареждания наляво и надясно“, разказват потресени служители от телевизията.

Ако някой откажел нещо на Николета, тя му се озъбвала и с нагла физиономия питала: „Ами ако Венелин беше сега тук, пак ли нямаше да може, а?!“. Очевидно било, че Петков се опитва да направи медийна звезда от гаджето си и дори я е назначил за водеща на централната спортна емисия в новините.

Връзката на двамата стартирала още преди около пет месеца, когато Маданска поканила Венелин Петков в дома си, за да му покаже каква невероятна кулинарка е. Със сигурност обаче му е показала и други свои умения, тъй като оттам нататък Петков буквално полудял по нея и гледал като хипнотизиран, пише вестник „Уикенд“.

Само че тази връзка може да изиграе най-лошата шега в кариерата на журналиста, който отдавна вече ходи по нервите не само на колегите си, но и на ръководството. Въпрос на време е да разберем дали и неговата глава няма да се търкулне, подобно на доста предходни кадри.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар