Скандалът между Румен Овчаров и щерка му Яна разтърси обществеността!

Скандалът между Румен Овчаров и щерка му Яна разтърси обществеността!
4.4 (88%) 5 votes

Румен Овчаров е бесен на Яна, въпреки големия ѝ талант!

Румен Овчаров е бесен на Яна

Румен Овчаров е бесен на Яна

Бившият министър от известно време не се разбира особено с дъщеря си. Сигнал за това е големият му конфликт с нея на тема работа. Румен Овчаров не желаел Яна да стане човек на изкуството и да се препитава само с това. Той смятал музиката за безделничество, от което трудно ще може да се издържа цял живот. Щерка му обаче била категорична, че желае да бъде певица, а не икономистка като баща си, научи Kliuki.bg.

Както в. „Галерия“ писа вече, Яна към момента успявала да живее само с пеенето и композирането. Тя печелила прилични пари от участия, като главната причина била в ниските цени на билетите ѝ. Едва 3 лв. струва да слушаш известната щерка на живо. Това също не се приемало добре от Румен Овчаров, който като икономист считал, че Яна трябва да си прави по-добре сметката.

По принцип дъщерята на политика е завършила „Икономика на недвижимата собственост“, а за това е настоял преди години именно татко ѝ. По време на следването си обаче Яна започва да припечелва от участия в пиано барове, с които постепенно започва да се издържа. Така днес тя имала доста редовни предложения, които ѝ стигали за нормален живот. Румен Овчаров обаче смятал, че дъщеря му заслужава повече от обикновен живот.

„Нека пее, но да работи и нещо по-стабилно, защото певиците днес се търсят, утре – не. Няма сигурност в тази професия.“ – вайкал се политикът.

Той опитал да наложи волята си над Яна, но тя била безкомпромисна, че ще се занимава само с музика. Девойката не искала това да ѝ бъде хоби, а да се занимава изцяло професионално. Тя считала, че ако работи паралелно и друго, нямало да ѝ остава достатъчно време за това, което обича да прави – да пее. Хубавицата вече дори имала готови три авторски парчета, които сама е композирала. Голямата ѝ цел била да издаде собствен албум.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар