Думите, които проклеха Григор Димитров завинаги!

Думите, които проклеха Григор Димитров завинаги!
4.8 (95%) 4 votes

Григор Димитров вече не е този, който някога беше, а за това има жестока причина!

Серина Уилямс прокле Григор Димитров

Серина Уилямс прокле Григор Димитров

Гришо сякаш си остана на ниво вечната надежда, което натъжава феновете му. Не е тайна, че той от дълго време вече няма успехи в тениса, а причината за всичко е у негова бивша изгора. Не става дума за Мария Шарапова, а за Серина Уилямс. Чернокожата тенисистка проклела Григор Димитров след раздялата им с тежки думи, научи Kliuki.bg.

„Никога да не станеш толкова добър в професията, колкото съм аз!“ – казала Серина на Гришо при сбогуването им.

Както е известно, двамата имаха кратък романс, който приключи заради влюбването на българина в Шарапова. Той на мига остави Уилямс, което се прие много трудно от нея. Преди години дори тя публично си позволи да нарече Григор „мъж без сърце“.

Тогава на Гришо му се е сторило може би абсурдно проклятието на американката, но днес то изглежда съвсем достоверно. Защото нашият тенисист от около 2 години изобщо не е вкусвал вкуса на шамппионски трофей, което го срина и в световната ранглиста.

Като причина за спада в кариерата му се считаше Никол Шерцингер, която го изцеждала от физически удоволствия и не го оставяла да тренира. Самата певица обаче отрича подобни твърдения, тъй като и тя често пътувала и нямала време за „изцеждане“.

Затова проклятието на Серина Уилямс изглежда съвсем реално. Григор Димитров бе напът да стане дори по-добър от Джокович, но изведнъж нещо се случи. Нещо, което го остави вечната надежда.

„Беше страшилище за утвърдени тенисисти като Надал и Ноле. Преди време се считаше, че ще бъде първи в света един ден, но днес е ясно вече, че няма да стане. Той е на 25 г., а пада все по-надолу. Свърши се със славата му.“ – счита фен на тениса.

Припомняме, че Серина Уилямс от много време е първа в света на женския тенис. Според слуховете, тя все още е влюбена в Григор Димитров.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар