Нещо страшно се случва с Венета Райкова! (Тишо в несвяст)

Нещо страшно се случва с Венета Райкова! (Тишо в несвяст)
4.4 (88%) 10 votes

С Венета Райкова се случва нещо страшно

Венета Райкова не прилича на себе си, тя е в критично състояние!Тишо е в несвяст заради съпругата си и не знае какво да предприеме. Защото блондинката вече се е превърнала в ходещ скелет. Водещата от Попово е заковала критичните 45 килограма, след които става страшно. Диагнозата е повече от плашеща, защото е на психична основа. И за това не са виновни нито диетите, които русокоската категорично не приема, нито гладуването. Опасното е, че главоломното слабеене на Венета Райкова е в резултат на силен стрес, пише „Всеки ден”.

Според близките й, той се отключил точно тогава, когато настъпил и края на предаването й „Горещо” по Нова телевизия. Венета Райкова обаче била като срасната с него. Там тя бе жива, истинска и безкрайно щастлива от това, което прави. Сривът се получил и от опитите на „горещата” Венета да намери реализация в другата медия, ТВ7.

Но „Дневникът на Венета Райкова” нито й донесъл някаква огромни успехи, нито удоволствие от труда й. За това говорил и катастрофалния рейтинг, който имала в него. Не само това, но и телевизионерката не успяла да задържи интереса на зрителите към новото й предаване. То се превърна в скучновато и сиво издание, лишено от всякакъв интерес от страна на аудиторията. И очаквания му край наистина беше предвидим.

„Венета не може да диша без телевизия. Тя се е сраснала с камери и студио, животът й се струва сив и скучен, далеч от екран. Това е като опиат, а тя толкова години е пред очите на хората и не може да си представи съществуването извън студиото на телевизията.Оттам й идват всичките проблеми, защото иска отново да е под прожекторите. Медийната слава й липсва”, разкриват причината състоянието й източници от нейното обкръжение.

Сега Венета няма никаква връзка с телевизията, която й действа зле. Според упоритите клюки тя дори се е подлагала на различни печатни издания, но и там също й обръщали гръб. Това, че не я искали никъде, допълнително я съсипвало. Тя упорито твърдяла, че подготвя ново предаване, но никоя телевизия досега не й е подала ръка.

Венета Райкова е плашещи слаба

Венета Райкова е плашещи слаба

Тишо по всякакъв начин се опитвал да я разсее, но тя си изкарвала на него яростта от провала си.

Венета Райкова е плашещо слаба

Често избухвала в грозни скандали и го гонела от дома им. Съпругът й се принуждавал да преспива в ресторанта си, където положението също не било розово.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар