Сватбата на Ева Лонгория – подробности!

Сватбата на Ева Лонгория – подробности!
5 (100%) 2 votes

Кого ще покани Ева Лонгория на сватбата си?

Очарователната Ева Лонгория скоро се омъжва, това ще бъде трети брак за тъмнокосата актриса

Очарователната Ева Лонгория скоро се омъжва, това ще бъде трети брак за тъмнокосата актриса

Актрисата предстои да направи своя трети брак, но светските среди се вълнуват кои от звездите ще имат честта да видят от близо как 41-годишната Ева и бизнесменът Хосе Бастон, който е на 47 годишна възраст, ще се венчят.

Двойката е сгодена от края на миналата година, на ваканция в курорт в Дубай, именно там Хосе прави своето романтично предложение към тъмнокосата актриса. Тя приема с вълнение.

Ева е била омъжена два пъти преди това за по няколко години, но от 2011 година е разведена. По-късно, от 2013 година до днес, тя е във връзка с настоящия си годеник, коментира и светската хроника на Клюки.Бг.

Трепетната подготовка за тържественото събитие тече от месеци. Красивата Ева се подготвя и силно разчита на съветите на една от най-добрите си приятелки Вики Бекъм. Виктория се занимава с мода, освен това е много близка с Ева Лонгория, давайки й лични и искрени съвети, дори се счита, че тя е дала идеите за направата на сватбения тоалет на Ева Лонгория.

Ето защо поканата за семейство Бекъм на сватбеното тържество никак не е изненада, но пък има и други известни хора. Ето които са близки на двойката – водещият Марио Лопес, актьорите Амаури Ноласко и Хайме Камил, както пишат и от изданието „Лайфстайл“. Още – Рики Мартин, Пенелопе Крус са други много големи звезди, които ще станат свидетели на сватбата, която по официални данни ще бъде в някъде в Мексико.

След разводите си с Тайлър Кристофър в далечната 2004 година и после със спортната звезда – Тони Паркър, сега Ева Лонгория отново се впуска в трети брак.

Надяваме се на щастлив опит за семейно щастие и хармония, желаем много разбирателство и хубави мигове на бъдещето семейство. Дано „отчаяната съпруга“ открие своето лично щастие най-накрая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар