Валери Божинов избухна след интервюто на Николета: Явно рейтингът й е паднал, иска пиар! (подробности)

Валери Божинов избухна след интервюто на Николета: Явно рейтингът й е паднал, иска пиар! (подробности)
4.6 (92%) 5 votes

Валери Божинов отговори на думите на бившата си съпруга Николета Лозанова!

Валери Божинов не закъсня с отговора си след като бившата му любима Николета Лозанова даде своето откровено интервю пред Кристина Патрашкова в „Папараци“. Тогава плеймейтката обяви, че не футболистът, а самата тя е подала молбата за развод и заяви, че всички останали слухове са просто спекулация и лъжа.

„Щом е казала това, явно рейтингът й е паднал и си търси пиар. Лошо няма, да е жива и здрава! Така е решила, така е направила. Може би и аз ще трябва да ви изпратя по журналистите своята молба за развод, която съм подал и която чакам тя да подпише“, обяви Валери Божинов в интервю за Нова телевизия.

Валери Божинов

Валери Божинов отвърна на удара на Николета Лозанова – къде сега е истината?!

Колкото до връзките и личния му живот оттук нататък, Валери Божинов е категоричен, че вече си е научил урока и ще пази в тайна всичко, което не е пряко свързано с кариерата му и спорта.

„Да, много глупости направих. Бях на дъното – говоря за спортната си кариера. Но за щастие, успях да изляза оттам и съм много благодарен на „Партизан“, който ми даде този шанс. Занапред съм се съсредоточил в работата си и няма да позволя на никой и нищо да ме отклони от пътя и да ме доведе до нов срив“, закле се ритнитопковецът.

Валери Божинов остана твърд и в позицията си, че ще запази добрия тон, както с Николета Лозанова, така и с Алисия – само и единствено в името на децата си, които не са виновни за нищо и не бива да живеят във враждебна среда, най-малко създадена от родителите им.

„А „малкото коте“ вече се превръща в моден бранд. Наскоро ми се обади една жена, която търгува с фланелки и попита дали може да произвежда такива с „малко коте“. Съгласих се, разбира се. Да си прави бизнеса жената“, щедро се изказа футболистът.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар