Жестокостта на природата смаза Дженифър Анистън!

Жестокостта на природата смаза Дженифър Анистън!
5 (100%) 2 votes

Дженифър Анистън вече не може да има дете и да иска!

Нов удар смаза Дженифър Анистън!

Нов удар смаза Дженифър Анистън!

Красивата и много известна актриса Дженифър Анистън върви все по-надолу в личен план. Тя се омъжи повторно, но това сякаш не оправи живота ѝ. Когато природата те застигне, няма спасение. В това се убеди и прелестната Джен, която вече е в менопауза, съобщават различни сайтове зад Океана.

Така спекулациите относно бременността на актрисата най-после ще спрат, тъй като вече и физически не би могла да зачене. Говори се, че това не я е сринало толкова много, понеже и преди това хубавицата нямаше желание за дете, но голямата ѝ депресия дошла от остаряването, дочу Kliuki.bg.

Според слуховете, 47-годишната Дженифър Анистън трудно приемала факта, че вече не е млада и тялото ѝ става все по-увиснало. Тя успява да прикрие това с подходящи дрехи, но истината винаги лъсвала, след като се погледнала вечер в огледалото. Спирането на цикъла бил възприет като поредния знак от съдбата, че вече е на години.

На Джен ѝ било толкова тежко и от друга гледна точка. Характерът ѝ си останал като отпреди 20 години. Всичките ѝ познати виждали в нея онова младо девойче, което постоянно се шегува и обича да се забавлява до зори.

На всичкото отгоре съпругът ѝ Джъстин Теру е с 2 г. по-млад, което допълнително депресирало звездата от „Приятели“. Тя се страхувала как ще погледне той на нея, след като вече официално е в графата на възрастните жени.

Досега актьорът доказа любовта си, тъй като изобщо не настояваше за тяхно общо дете. Това накара известната като Рейчъл Грийн хубавица да възкликне пред всички, че това е мъжът на целия ѝ живот и съжалява единствено, че не го е срещнала по-рано.

Другите две звезди от „Приятели“ – Кортни Кокс и Лиса Кудроу, вече били споходени от тази участ преди няколко години и давали утешителни съвети на Дженифър Анистън.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар