Сензация: Вижте къде разпуска Риана!

Сензация: Вижте къде разпуска Риана!
5 (100%) 3 votes

Няма да повярвате къде наскоро навършилата своите 28 години изпълнителка, тя се забавлява. Риана е провокативна и доста привлекателна, но това би изненадало мнозина, които се интересуват от гласовитото момиче.

Тъмнокожата красавица с гласови данни за милиони вече започна своето световно турне под името „Anti World Tour“, подготовката за което срещна куп трудности, особено в организацията на концертите и техническата им обезпеченост, най-вече във Великобритания, пишат и от изданието за новини –  „Лайфстайл“.

Дрейк и тъмнокосата Рианаса дует на сцените, но дали са и повече от колеги наистина

Дрейк и тъмнокосата Риана са дует на сцените, но дали са и повече от колеги наистина

Да припомним и че изпълнителката на хитовете „Амбрела“ и „Даймъндс“ имаше нелеки здравословни проблеми, свързани с бронхит и гласни струни, поради което отмени някои от участията и ангажиментите си, добавя и изданието за светски истории Клюки.Бг.

Риана се забавлява с горещи страсти след бурните си концерти част от голямото й музикално турне по света

Риана се забавлява с горещи страсти след бурните си концерти, част от голямото й музикално турне по света

След представянето си на грандиозния концерт в Хюстън, певицата се оттегли и беше забелязана по нощните клубове, където се отдаде на почивка и забавления с танцьорите си. Особено атрактивно бе посещението на поп дивата Риана в нощния стриптийз клуб „V Live“ в Хюстън. Не за пръв път певицата със световна популярност и толкова много хитове е виждана там, може би има предпочитания към него.

Там се танцува стриптийз, а Риана е заснета как дава големи суми на момичетата да й танцуват около нея. По непотвърдена информация, изпълнителката е оставила близо 15 000 долара в описания бар, за да и танцуват, доста нестандартен начин за забавления, преди Риана също е засичана да посещава това заведение.

Изпълнителката е доста харесвана жена, но определено не може да се каже, че всъщност е имала само положителни любовни преживявания. Напоследък я свързват с името на поп певеца Дрейк, но засега остава в сферата на слуховете. Желаем много късмет на звездата Риана на сцената, в личен план и очакваме много хитове от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар