Великата Шер с голям юбилей!

Великата Шер с голям юбилей!
5 (100%) 2 votes

Шер с юбилей! Прочутата певица навършва седемдесет години, тя е родена на 20 ти май, зодия Близнаци, преди цели седем десетилетия.

Шер става популярна още на 16 години, запознава се с музиканта Сони Боно, след две години се женят и имат дълъг брак, проблеми, общо дете – дъщеря Частити. От втория си брак певицата има син на име Илайджа Боу.

Брюнетката има толкова много хитове, музикални награди, фенове, че даже не може да се опише цялостната й кариера, снима се и в киното. Шер е често определяна като дръзка, провокативна, дори на седемдесет, тя не спира да изненадва с бурните си изказвания и непокорен нрав.

Шер е вече на 70 години, но все така интересна и непокорна

Шер е вече на 70 години, но все така интересна и непокорна, една незабравима музикална легенда

Едно е сигурно – Шер не харесва скуката, обича славата и определено старостта не я радва. Всичко това тя разказва сама, откровена до болка в своите публични изяви, както се пише и от изданието за светски истории „Ева“.

Шер, за разлика от много други знаменитости, признава, че не харесва старостта, че най-щастлива се е чувствала през 80-те години, когато била в разгара на музикалните си постижения, имала по-малки деца и проблеми около тях, а освен това и най-хубавите гаджета.

А с двете си деца тя определено къса много нерви, Честити претърпява смяна на пола и от момиче става мъж на име Чаз, понеже винаги е била с различни наклонности. Синът й пък има трайни проблеми с наркотици и алкохол. Все неща, за които самата световна звезда признава сама.

Шер е откровена и пряма, затова и често скандална. Тя споменава в интервю, че винаги е била популярна, не знае какво е да си обикновен човек, но и не иска да го знае, защото според нея би било доста скучно. Да, въпреки тези думи, тя е огромна знаменитост и има куп фенове по света, и разбира се, страхотен глас! Честит й рожден ден!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар