Григор Димитров стана жертва на жестока гавра!

Григор Димитров стана жертва на жестока гавра!
5 (100%) 4 votes

Григор Димитров отново бе застигнат от своите недоброжелатели!

Хората продължават да се гаврят с Григор Димитров, докога?

Хората продължават да се гаврят с Григор Димитров, докога?

Гришо от няколко години пада надолу в тениса и хората, които мнозина наричат „хейтъри“, започнаха да измислят какви ли не подигравки с него. Юбилеят на Христо Стоичков даде нов повод на по-изобретателните да създадат поредната гавра с Григор Димитров.

Както е ясно, Камата озаглави голямото събитие в петък „50 години номер 8“. Името е измислено във връзка с 50-годишнината на легендарния футболист, който се състезаваше на терена само и единствено с „осмица“ на гърба.

Форумници обаче създадоха друго юбилейно име, с което Григор Димитров трябвало да се пенсионира след време, забеляза Kliuki.bg.

„Бенефисът на Гришо трябва да се казва „8 години номер 50″, това би му паснало перфектно.“ – пише Facebook потребител.

Гаврата на хората е свързана с факта, че от 2 години насам българският тенисист пада все по-надолу в ранглистата и се е запътил точно към 50-тото място, въпреки че преди бе стигнал дори до номер 8. Причините за спада във формата му не са много ясни, но се предполага, че е тръгнал по стъпките на Валери Божинов.

„Гришо стана същият като Валерко. И двамата бяха определяни като големи надежди, но си останаха с надеждите. Жалко, но за тях жените се оказаха по-важни от кариерата.“ – смята друг тенис фен.

Можем да отбележим обаче, че сякаш Никол Шерцингер е главната причина за случващото се с кариерата на Григор Димитров. Докато беше с Мария Шарапова, той все още имаше успехи. След като я смени с певицата, изведнъж те спряха.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар