Страшно разкритие: Ето защо Алекс Раева не може да има деца! (истината шокира всички)

Страшно разкритие: Ето защо Алекс Раева не може да има деца! (истината шокира всички)
5 (100%) 4 votes

Алекс Раева вече почти е изгубила надежда, че някой ден ще забременее!

Чаровната певица и водеща на Х Фактор Алекс Раева е постигнала почти всичко в живота си, освен едно и най-важното – да стане майка.

След години ходене по мъките и перипетии в любовта си с шоумен номер едно Слави Трифонов, тя най-после откри истинското щастие в лицето на дългогодиштия си вече приятел диджей Дончо.

Алекс Раева

Алекс Раева не спира да мечтае да се види бременна и да роди здраво и красиво дете на любимия си Дончо

Двамата живеят заедно и се разбират повече от чудесно, но една сянка винаги помрачава дните им – сянката на невъзможността им да се сдобият с наследник. Източници, близки до Алекс Раева разкриха коя може да бъде причината, поради която хубавицата все още не е заченала.

И тя е абортът, който е направила, докато била още любима на Слави Трифонов. „Алекс щеше да роди дете на Слави и сега и двамата щяха да са щастливи, макар и разделени. Колко деца живеят и израстват читави хора, при все, че родителите им не живеят заедно?! Но по онова време Алекс беше още твърде млада и неразумна. Чувствата и болката й надделяха и тя предпочете да накаже Слави като не роди детето му. Това се случи преди около 12 години, но явно си е оказало влияние върху организма й“, коментират из светските среди на столицата.

Запознати шушукат, че Слави Трифонов никога не е успял да прости на Алекс Раева за това, което му е причинила и поради тази причина той не иска да я вижда и на снимка. Припомняме, че певицата нито веднъж не бе поканена на някой от неговите концерти, въпреки че всички останали бивши певици бяха там.

„Алекс сигурно отдавна вече е осмислила грешките си и ако можеше да се върне назад, надали би ги повторила. Но такъв е животът, винаги те учи на нещо. Тя обаче не спира да се надява, че макар и трудно, ще успее да забременее и да дари диджей Дончо с най-голямото доказателство за любовта си към него – тяхното бебче“, говорят източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар