Жената на Бойко Борисов изуми с манията си! (Премиерът не може да повярва)

Жената на Бойко Борисов изуми с манията си! (Премиерът не може да повярва)
3.9 (77.5%) 8 votes

Жената на Бойко Борисов втрещи всички с манията си

Жената на Бойко Борисов сбъдна американската мечта. Стела Георгиева, екс съпругата на министър-председателя Бойко Борисов, живее в Америка. Тя е уважаван лекар зад океана и има огромна къща в богаташкия квартал Ориндж Каунти. Въпреки възможностите си обаче тя сама се грижи за градината си, в която отглежда много и различни цветя.

Градинарството е нейна страст и тя не се доверява на никакви специалисти, защото се притеснява, че те ще окепазят градината й, с която докторката се гордее много. Лекарката е успяла да запали по цветарството и дъщеря си Венета, която в края на януари роди първородния си син и го кръсти на баща си – Бойко младши. Младата жена предпочете да даде живот на детето си в родината си, вместо да го направи зад океана, пише HotArena.

Другата й мания обаче втрещява не само семейството й, но и нейните приятели и познати. Защото екс съпругата на Бойко Борисов е силно привързана не към кого да е, а към кучето си Айра. Тя не излиза никъде без четирикракия си домашен любимец и се грижи за него като човешко същество.

Кученцето е неизменна част от своята стопанка. Косматата топка е с нея на дълги разходки, при среща с приятелки на кафе. Наскоро Стела го завела дори на Дисниленд, за да се радва на атракциите в увеселителния парк. Преживяването било невероятно не само за него, но и за нея, похвалила се тя в социалната мрежа.

Според близки до жената на Бойко Борисов тя дори го разхождала в бебешка количка, за да не се преуморява от дългите преходи, които обичала да прави единствено в негова компания.

Стела Георгиева още не е видяла своя внук, но имала намерение да дойде през лятото. Бойко Борисов обаче бил на нокти, защото се притеснявал как бившата му жена ще ходи навсякъде със своя четирикрак домашен любимец. Премиерът също обичал кучетата и се грижел за тях, но това вече преминавало всякакви граници и се превръщало в смешна мания.

Жената на Бойко Борисов не се отделя от кучето си

Жената на Бойко Борисов не се отделя от кучето си

Министър-председателят се притеснявал зад гърба му да не се подиграват на Стела и това по някакъв начин да рекушира върху любимата му щерка Венета. Все пак имал намерение да сподели притесненията си със Стела, за да не се движи непрекъснато с кучето си, въпреки че не очаквал сто процентово разбиране от нейна страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар