Благоевград избесня: Не искаме Ани Салич! (Журналистката в ступор)

Благоевград избесня: Не искаме Ани Салич! (Журналистката в ступор)
5 (100%) 1 vote

Ани Салич е в шок от реакцията на Благоевград

Ани Салич не вярва, че това й поднесе родния й град. Журналистката изпадна в тотален ступор, след като разбра реакцията на съгражданите си. Хората не искат и да чуят Ани Салич да стане почетен гражданин на Благоевград .Социалната мрежа почервеня срещу предложението на Златанов, шеф на регионалния инспекторат по образование, който иска да предложи пред местния парламент водещата на новините да се накичи с престижното звание.

Те недоволстват, защото новинарката с нищо не е допринесла за просперитета на родния си град, дори не го споменава в репортажите си, беснеят хората. Единственото, което е сторила за Благоевград е това, че се е родила там, редят доводи недоволните й съграждани.

„Нищо лично, но нещо не мога да разбера какво толкова мащабно е сторила Ани Салич за родния сн град. Има къде-къде по достойни граждани, които наистина нещо са дали на града ни. Тя от години живее и работи в София, но дори не е споменавала Благоевград в репортажите си”, гневят се пиперливите македонци в социалните мрежи.

Те са категорични, че популярната журналистка не е работила за местни медии, а единствено за националния ефир. Ани Салич не направила нещо значително, дори незначително, за да стане „почетен гражданин”, беснеят още нейните съграждани.

Те визират дарение на именит благоевградчанин, който от години живее и работи в Германия. Същият е дал двеста хиляди и петстотин бона за осветлението на Благоевград, но пожелал да остане неизвестен за широката публика. Анонимният дарител не искал името му да се афишира, но гражданите на Благоевград препоръчват на местните бащици да го издирят и него да наградят с престижното отличие.

Ани Салич не очакваше такова отношение от съгражданите си

Ани Салич не очакваше такова отношение от съгражданите си

„Ето такива българи трябва да стават почетни граждани, които дават и правят нещо голямо. А не такива като Ани Салич, която дори е забравила пътя към родното си място”, не мирясват съгражданите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Благоевград избесня: Не искаме Ани Салич! (Журналистката в ступор)”

  1. Кремена

    май 24. 2016

    „Двеста хиляди и петстотин бона…“ Това какво е? Вие редактори нямате ли?!

Добавете коментар