Взрив: Разкритието за Гала и бившия й мъж уби Стефан! (истината смрази кръвта му – подробности)

Взрив: Разкритието за Гала и бившия й мъж уби Стефан! (истината смрази кръвта му – подробности)
4.4 (88.57%) 7 votes

Гала и Константин Будев са разведени от години, но въпреки всичко тя го направи!

Стефан Николов – официалната половинка на Гала, буквално е смазан. Красавецът, който заряза жена си и дъщеря си заради любовта си към водещата на „На кафе“ беше убит от новината за връзката на Гала с бившия й съпруг.

Да, разкритието хвърли в шок абсолютно всички, тъй като никой трезв ум не би могъл да даде обяснение на това, което се случва между нея и Константин Будев. А именно – след години развод, водещата си върна фамилията Будева. Невероятно, но факт. Това разкриха близки до нея източници.

Гала

Гала сама пожелала да си върне фамилията на бившия си съпруг, Стефан Николов в тотален шок от новината за решението й. Което дори не му съобщила

Припомняме, че след като се разведе с бащата на дъщеря си Мари Будева, блондинката си върна старото име и се подписваше като Гала Георгиева Пенева. От известно време насам обаче тя отново фигурира като Будева, разказват запознати. Точно тази истина Гала няма как да обясни на любимия си Стефан, който останал като попарен с вряща вода от разкритието.

„Никой не може да каже защо и по какви причини го е извършила Гала, тъй като двамата с Косьо отдавна вече не само не са заедно, но и да се говори за подновена любов помежду им, граничи с лудост. Като се замислиш обаче, може тя да си е върнала фамилията му, за да затрудни евентуална проверка дали има завършено висше образование“, шушукат запознати.

Други пък стигат още по-далеч като предполагат, че мотивът на водещата може да е прикрит материален и финансов интерес – в медията й повечето от служителите отдавна я наричали Чичо Скрудж.

Както и да го разглеждаме, каквато и да е причината, постъпката на водещата си остава тотално неразбираема за болшинството от хората, считащи себе си за нормални.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар