Модна икона ли? Виж Кейт Мидълтън като щура тийнейджърка

Модна икона ли? Виж Кейт Мидълтън като щура тийнейджърка
5 (100%) 2 votes

Кейт Мидълтън днес е модна икона, но преди не беше така

Кейт Мидълтън е стилна, диктува модата, елегантна и пленяваща. Но не винаги е било така. Бъдещата херцогиня на Кембридж само преди някакви си осем години си е била истинско модно бедствие. Днес съпругата на принц Уилям се облича така, че целия свят се възхищава на изтънчения й вкус и начина й да съчетава рокли, аксесоари и украшения. Но снимките от нейните тинейджърски години говорят съвсем друго.

На една от тях тя е истинско модно бедствие. Облечена е противно на всякакви правила в модата. Младата Кейт е с блестяща зелена тениска, жълти, къси панталонки, розова чанта и ботуши до колената, черен велур. Е, това изобщо не говори за стил, мода, а си е направо цунами на бедствието. Едно нещо само не може да не й се признае. И тогава, и сега майката на принц Джордж и принцеса Шарлот си е все така красива, ослепителна и много свежа.

Може би британците й простиха веднага, че не е била моден гуру в миналото точно заради тези думи, които каза през първата си поява пред обществото: „Принцесите са като нас, обикновените хора”. Днес нещата са коренно различни, защото Кейт Мидълтън се смята за една от най-добре облечените дами в Англия. Стилът й често се коментира и анализира.

Тя е любителка на тънката талия, затова почти винаги носи широк колан. Независимо дали е облечена с палто, рокля или пола дължината й е винаги до коленете. Тя не само приляга на фигурата й, но е и правило в кралството. А поне засега принцесата не иска да променя статуквото. Шапките са част от британската култура и наследство и затова не е изненада, че Кейт често ги носи. Но въпреки догмата, принцеса Кейт умее винаги да ни изненада.

Кейт Мидълтън сега е модна икона, преди не бе така

Кейт Мидълтън сега е модна икона, преди не бе така

С това малко дяволче в нея, което намига и припомня годините, когато е била разноцветна, но свободна. Тогава съпругата на принц Уилям,макар и рядко, си слага рокля на цветя или на дъга, с което взривява кралския етикет. Но такава я харесва дори кралица Елизабет Втора, понеже е дръзнала да е малко различна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар