Удари дъното: Джена побърка Наско Канара! (Той рухна, взима-дава)

Удари дъното: Джена побърка Наско Канара! (Той рухна, взима-дава)
4.8 (95%) 4 votes

Джена побърка бъдещия си мъж

Джена вече удари дъното с тази постъпка. Поп фолк дивата е превърнала Наско Канара с безмълвен слуга, който не спира да я обслужва. Младият музикант напълно заряза работата си в семейния оркестър „Канарите” и постоянно е до бъдещата си съпруга. Той се е превърнал в импресарио, озвучител, шофьор,охрана, дори фотограф.

Наско Стоев обикаля с разградската поп фолк дива по всичките й участия, а тя не го оставя на мира и за миг. „Момчето направо взима-дава от нарежданията и изцепките на бъдещата си жена. Още от сега тя му е взела силата, не знам как ще я карат по-нататък. Толкова се е стиснала, че вече прилича на чичо Скрудж” непрекъснато я одумват зад гърба й нейните колежки, пише „Шоу”.

Те дори вече са й лепнали прякора „цицията” Джена и това се превръща в нарицателно. Певицата отдавна е стиснала кесията, въпреки че изобщо не е бедна. Тя обаче иска да пести за сватбата и заради това цепи на две всяка стотинка. Джена изрита дори озвучителя си, за да не плаща допълнителна заплата и сега над уредите се поти нейния Атанас.

Паметливи припомнят, че по същия начин поп фолк дивата е постъпила и със собствената си сестра. Тя й врътна кранчето и малката бе принудена да замине в чужбина, да си изкарва прехраната. Джино дори я взе под крилото си, като я подкрепяше морално и финансово.

„Толкова е стисната, че не дава никакви пари дори за собствената си продукция. И преди положението беше зле, сега е още по-трагично”, дивят се от „Пайнер”. Гласовитката от Разград направи ново парче, което отвсякъде.

Наско Стоев лудна от Джена

Наско Стоев лудна от Джена

Според познавачи дори е крадено от колежката й Цветелина Янева. Поп фолк звездата прави евтини клипове и работи с най-нископлатените режисьори, за да не се охарчи. „С всяко следващо парче тя потъва все повече и повече, вече е ударила дъното. Не се ли усеща”, беснеят и феновете й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар