Състудентите на Атанас Колев с брутални разкрития за него!

Състудентите на Атанас Колев с брутални разкрития за него!
5 (100%) 5 votes

Атанас Колев е доста скромен като човек, но славата му на идол сред младите хубавици понякога му пречи!

Атанас Колев се оказа странен за колегите си в университета

Атанас Колев се оказа странен за колегите си в университета

Зад миловидното лице на Наско се крие един възрастен мъж. Поне това се говори сред състудентите му по медицина, тъй като рапърът по принцип си падал по какички. Той дори не го криел и открито заглеждал по-младите си преподавателки. Даже споделял с приятелите си колко са красиви и как с удоволствие би ги поканил на среща, научи Kliuki.bg.

За увлечението на Атанас Колев по по-възрастни дами се говори отдавна. Той бе свързван в любовна афера с Мария Илиева, която има цели 20 години повече от него. Двамата издадоха общ хит, с което започнаха и спекулациите за връзка помежду им. Въпреки че те яростно отричаха подобни твърдения, очевидци многократно разказваха как са ги виждали да се държат влюбено на обществени места.

Преди дни пък плъзна нов слух за увлечение на Наско по негова какичка. Макар в случая да става дума за по-малка разлика в годините, мнозина побързаха да упрекнат 20-годишния рапър, че е хлътнал по 32-годишната си колежка Сантра, с която също вече имат обща песен.

Дали е бил с Мария Илиева, Сантра или друга по-голяма от него дама, остава загадка, но е факт, че Атанас Колев се е заглеждал по подобни дами, при това съвсем открито.

„Постоянно му се подиграваме, че всички колежки го искат, а той иска преподавателките.“ – споделят състуденти на Атанас Колев.

Той още в X Factor демонстрира интерес към по-голяма от него хубавица. Нелина Георгиева е негов набор, но всъщност е с половин година по-напред в материала. За техния романс вече е сигурно, тъй като бяха уловени да се целуват зад сцената.

Някои от приятелите на Наско открито му се подигравали, че го тресяло Едиповия комплекс, но той им отвръщал, че това в шоубизнеса е неизбежно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Състудентите на Атанас Колев с брутални разкрития за него!”

  1. Тя

    май 25. 2016

    Кой пък е тоя….? Seriously?!!

Добавете коментар