Бомба: Слави Трифонов с грандиозен удар, разтърси всички! (истината за Дългия ще ви втрещи)

Бомба: Слави Трифонов с грандиозен удар, разтърси всички! (истината за Дългия ще ви втрещи)
3.2 (63.33%) 6 votes

Слави Трифонов постигна нещо невиждано и нечувано досега от никого!

Слави Трифонов направи най-сензационния и грандиозен удар в историята на родния шоубизнес. Дългия и компания, сиреч Ку-ку бенд, станаха по-богати с повече от един милион лева, при това само от концерта, който изнесоха миналата събота в Лондон.

Припомняме, че зала „Уембли“ се пукаше по шевовете като събра над 12 500 души публика. Подобно нещо не е правила дори голямата Лили Иванова, чиито концерт в Лондон се състоя в 10 пъти по-малката зала „Трокси“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов и екипа му с чутовна печалба от трите си концерта в Лондон, Испания и Германия

Желаещите да видят и чуят на живо Слави Трифонов обаче бяха толкова много, че концертът бе преместен само седмици преди датата му. А парите, които шоуменът прибра от него, са колосални по размер.

Това обаче не приключва дотук, тъй като предстоят още два мега концерта на Слави и Ку-ку бенд в Германия и Испания. Прости сметки показват, че от тях той ще прибере поне още толкова, че и повече средства като точната им сума се фиксира на около два и половина милиона лева, разкриват запознати.

„Разбира се, Слави Трифонов си плаща наема на залите с тези приходи, но пък той се подсигури и със стабилни спонсори, така че основната част от печалбата ще отиде в собствения му джоб. Да, ще плати и заплатите, и хонорарите на екипа си, но те са просто нищожни, сравнени с неговата собствена печалба“, коментират източниците.

Това за пореден път доказва, че Дългия не прави нищо, без предварително да се е уверил, че то ще му донесе огромни дивиденти. А и с трите концерта пред Българите в чужбина, Слави Трифонов и компания си правят просто великолепна пиар акция за предстоящия Референдум и идеите, които ще се опита да прокара той.

Но, истината си е истина и тя е, че Слави се радва на фенска любов, каквато никой у нас досега не е виждал.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар