Как е възможно: Признанието на Жени Калканджиева „утрепа“ близките й! (шокът е огромен)

Как е възможно: Признанието на Жени Калканджиева „утрепа“ близките й! (шокът е огромен)
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева този път успя да накара всички около нея да застинат с отворени усти!

Не е за вярване, но е факт. Това, което направи Жени Калканджиева и по-точно признанието й преди дни, накара близките й хора просто да застинат по местата си. Едни от шока, други от възмущение. Никой обаче не иска да повярва, че това е истина.

Разбира се, отново става дума за отношенията на бившата Мис България с неверния й съпруг Тачо. Жени Калканджиева и Тачо отдавна се превърнаха в нагледен пример какъв НЕ трябва да бъде един брак и са готови дори да влязат в учебниците по психология.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева втрещи с признанието си какъв жест е направил Тачо и колко е щастлива от него

Въпреки това, въпреки изневерите, униженията, болката и всичко, което Стефан Манов й донесе през годините, Жени Калканджиева му прости. И пак го прегърна.

В профила си във Фейсбук красавицата се похвали пред цяла България, че Тачо й е подарил поредния пръстен – дървен обаче. Както си спомняме, първият пръстен, който той надена на ръката на Жени, беше от капачка от бира, вторият (по случайност беше диамантен), а настоящият е дървен.

Бижуто представлява изрязано от дърво цветенце, под което има сърце с надпис „Обичам те“. Досущ като детска изработка е, но явно Тачо отново успя лесно и евтино да разтопи сърцето на половинката си. Факт, който познатите на Жени Калканджиева не могат и не искат да приемат.

„Как е възможно, тази жена полудя ли?! Не стига, че Тачо изпи всичките й пари и ги профука по жени, ами сега му се радва на дървените пръстенчета. Ами да, дървен ще е, като не са му останали пари и за сребърен – всичките ги е дал на кифлите по баровете“, възмущават се познати на Тачо.

Явно едно дървено пръстенче спасява от редица изневери, късметлия излезе Тачо

Явно едно дървено пръстенче спасява от редица изневери, късметлия излезе Тачо

Каквото и да говорят останалите обаче, Стефан Манов явно добре е напипал тънката струна на душата на Жени Калканджиева и си свири на нея, както си иска. Щом всички прегрешения му се прощават с лека ръка, късметлия излезе човекът, завиждат му столични коцкари.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар