Смаза я: Решението на Галин довърши Галена! (изчака да мине рождения й ден, за да й го съобщи)

Смаза я: Решението на Галин довърши Галена! (изчака да мине рождения й ден, за да й го съобщи)
5 (100%) 3 votes

Галена не е на себе си заради това, което й поднесе Галин!

Чаровницата на Пайнер – Галена нямаше много време да се порадва на подаръците и прекрасните спомени от тържеството за рождения си ден. Певицата получи страшен удар от половинката си Галин, който нарочно изчакал да мине празника й, за да й го съобщи.

Оказа се, че вафленият бос отдавна е изгубил вярата си в своята любима, затова взел драстично решение – или ще я придружава на всяко нейно участие из страната, за да се увери, че му е вярна, или връзката им приключва.

Галена

Галена не иска да повярва на това, което й сервира Галин

Близки до обкръжението на Галена разкриха, че красавицата останала като попарена от думите на Галин и ултиматума му, който не била очаквала и в най-страшните си кошмари. Тя се опитала да вразуми мъжа си и да му внуши, че не е робиня, която може да бъде следена, а работеща и вярна на партньора си жена. Но уви, Галин останал непреклонен.

Само преди ден той беше засечен в един от столичните нощни клубове, където чинно изпълняваше заканата си да следи Галена. Докато тя пееше и се раздаваше на публиката, Галин кротко си пиеше питието, но не я изпускаше от поглед и за миг.

„Отношенията помежду им не вървят отдавна, а причината за това е ревността на Галин. Тя обаче не се е породила просто ей така, а е следствие от многобройните слухове за изневерите на Галенчето от години. Че си е палава, палава е и макар че няма преки доказателства като снимки или записи с чужди мъже, доста народ има какво да разкаже като очевидец на фриволното й поведение“, коментират източниците.

Самата Галена била буквално съсипана от това изненадващо решение на Галин и умирала от страх, че може да се случи нещо и да го изгуби. Защото, каквито и щуротии да е правила през живота си, певицата определено обича повече от всичко само двама мъже и това са Галин и синът им Стефчо.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар