Помните ли я: Ще се ужасите от това, което се случи с Гергана! (Барбито на фолка разтърси всички)

Помните ли я: Ще се ужасите от това, което се случи с Гергана! (Барбито на фолка разтърси всички)
4.4 (88%) 5 votes

Гергана или Барбито на поп фолка, както всички я наричаха, не прилича на себе си!

Певицата Гергана, която всички помним повече с прякора Барбито на поп фолка и с единствената й песен „Губя те бавно“, която се превърна в хит, ужаси дори най-заклетите си стари фенове.

Блондинката не прилича на себе си, разкриха тотално потресени очевидци, имали нещастието да се срещнат лице в лице с Гергана по време на едно от последните й участия в чалга кръчма, пише вестник „Всеки ден“.

Гергана

Гергана не прилича на себе си, като леличка е, потресени са очевидците

Няма да си кривим душата и да лъжем, че певицата изобщо някога е била хубава. Тя далеч не може да се определи като красавица, но предимството й преди години бе, че поне беше млада. По-млада от повечето си колежки по онова време. А в добавка със сочния силикон, тежък грим и екстеншъни до петите, успяваше да събере очите на селските бекове по механите.

Днес обаче картинката е повече от страшна. За своите едва 31 години, Гергана приличала на изхабена 45-годишна жена. Лицето й ужаси посетители на нощен клуб с множеството бръчки и увиснала кожа, която спешно се нуждае от лифтинг, а може би дори и от по-сериозна хирургична намеса.

„Потресаваща е. Гледаме я и не можем да повярваме, че това е същата онази Гергана, която бяха обявили за Барби. То и тогава приличаше на Барби, колкото Хитлер прилича на Моника Белучи, но как да е… Днес обаче ситуацията наистина е страшна. Герито така е повяхнала, че и пет тона грим да си пльосне на музуната, пак ще мяза на Квазимодо“, коментират източниците.

Много от тях са убедени, че драстичната промяна у Гергана се дължи на годините, прекарани в задимените кръчми и тежкия макиаж, който тя не сваляше от лицето си нито денем, нито нощем.

Дори най-възрастната й колежка Малина към днешна дата изглежда като невинна абитуриентка пред русокосото същество, определяно някога за Барби.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар