Участниците изригнаха: Разкриха лъжата на „Звездни стажанти“! (ето кой отнася голямата победа и защо)

Участниците изригнаха: Разкриха лъжата на „Звездни стажанти“! (ето кой отнася голямата победа и защо)
5 (100%) 3 votes

В „Звездни стажанти“ войните между участниците започнаха още в началото, но дни преди финала стана страшно!

Обиди, гаври, скандали – на това се нагледаха зрителите на формата „Звездни стажанти“, чиято единствена идея беше благотворителност, но се превърна в открита война.

Още в началото отборът на жените се превърна във врящ казан, подобно Ада, където всяка бе хванала другата за косата и се опитваше да я удави. Днес, само дни преди големия финал обаче, участниците или повечето от тях, скочиха срещу измамата в шоуто и определянето на победителя.

Звездни стажанти

Големият финал на „Звездни стажанти“ ще бъде на 4 и 5 юни от 22.30 часа по Нова телевизия

Оказа се, че от двамата финалисти – Марта Вачкова и рапъра 100 Кила, големият победител в „Звездни стажанти“ ще бъде Явор. 100 Кила е бил нарочен за фаворит още в началото на предаването, за което алармира Албена Вулева.

Според устатата журналистка, а и според някои от колегите й в шоуто, 100 Кила е пробутван нарочно – заради ромския му етнос, бедно детство и какво ли още не, което трябвало да засвири по тънката струна на съчувствието на българина.

Самият Стефан Шарлопов винаги е твърдял, че Явор е негов любимец. Милионерът дори не се опитваше да крие симпатиите си към него и винаги му слагаше чадър – в моментите, в които трябваше да избере кой от стажантите да бъде уволнен.

В яда си, Албена Вулева стигна дотам, че да изцепи в мрежата, че самият Шарлопов очевидно крие цигански произход, щом толелира цигани.

Освен нея обаче, бесни са още Юлиан Константинов, Пламен Медаров и Рут Колева. Последната от които доскоро живееше с идеята, че е най-достойната да отнесе „короната“ на „Звездни стажанти“.

Само че не позна, тъй като снощи Стефан Шарлопов реши, че именно тя ще бъде първата, която да пренесе в жертва и й посочи вратата. Ядът на Рут бе виден за всички, но не й оставиха избор.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар