България в шок: Виж кой ще ни представя на Евровизия догодина! (Поли Генова се опули – подробности)

България в шок: Виж кой ще ни представя на Евровизия догодина! (Поли Генова се опули – подробности)
3.8 (76.67%) 18 votes

Поли Генова буквално застина като разбра кой ще ни представя на Евровизия 2017!

Евровизия 2016 ще остане паметна за България с невероятното представяне на Поли Генова, която зае четвъртото място в престижния конкурс. Макар че, ако трябва да сме честни, тя си заслужи позицията в челната тройка и ако не беше скандалната победа на Украйна, определено щеше да е вече там.

Точно затова, заради перфектното си представяне и фурора, който постигна сред западната публика, Поли Генова останала тотално втрещена и не можела да помръдне. Причината – научила, че не друг, а скандалната тийнейджърка Гери-Никол се е навила да стане нейна наследничка.

Поли Генова

Поли Генова едва не си глътнала дъвката при тази новина

Да, няма лъжа и измама. Звучи като пародия, но варненката с огромно самочувствие сама заяви мераците си да бъде допусната до Евровизия догодина, за да представи страната ни, съобщи вестник „България днес“.

„Много ще съм доволна, ако успея да отида аз и да покажа на всички на какво сме способни ние, българите“, не спирала да повтаря пред съученици и познати Герито.

Протежето на Криско, от което и самият той вече отдавна вдигна ръце, досега може да се похвали единствено с две парчета – при това създадени от самия рапър. „Момиче като мен“ и „Ела и си вземи“ станаха популярни най-вече заради участието на Криско, но ето, че ученичката се наду до пръсване.

„Как може някой да изрече подобна глупост, че и да си вярва?! Та кой би допуснал Герката до Евровизия?! Поли Генова ще трябва да си обръсне и другата част от главата ако това стане реалност. Защото след нейното 4-то място, това момиченце ще ни докара до 44-то“, коментират потребители в интернет.

Малката Гери с големи мераци за Евровизия 2017

Малката Гери с големи мераци за Евровизия 2017

Не ни остава друго, освен да изчакаме търпеливо и да видим дали изобщо някой ще допусне варианта да лансира варненската девойка сред всички останали кандидати – в това число и отново Поли Генова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар