Истината: Ето как Иван и Андрей върнаха Ани Владимирова в „Истински истории“!

Истината: Ето как Иван и Андрей върнаха Ани Владимирова в „Истински истории“!
3.3 (65%) 4 votes

Ани Владимирова отново се появи на екран, за радост на много зрители!

Ани Владимирова отново радва зрителите

Ани Владимирова отново радва зрителите

Най-известната психоложка в България изживя труден момент, но все пак се завърна в предаването „Истински истории“. Всъщност причината се оказва в продуцентите, които настоявали много Ани Владимирова да стане отново част от екипа. Иван и Андрей накрая постигнали целта си, но буквално на висока цена.

Не е тайна, че Ани напусна преди месеци поради заплахи към нея, идващи от бесни бивши пациенти, които не одобряваха излагането на показ на историите им. Психоложката се справяше отлично в „Истински истории“, но стресът от евентуална бъдеща опасност за нея тогава надделя и тя избра спокойствието.

След един сезон без Ани Владимирова обаче рейтингът леко намалял, а Иван и Андрей са перфекционисти, свикнали да вървят само нагоре. Затова те започнали да преговарят отново с психоложката. Наложило се да ѝ увеличат значително паричното възнаграждение, но освен това ѝ сложили и охрана за периода, в който се излъчва настоящият сезон.

При тези условия Ани приела да се завърне, а и като цяло обожавала работата си в предаването. Изявите на екран ѝ липсвали много през последните месеци и в крайна сметка склонила пред продуцентите. Очаква се с нея „Истински истории“ за пореден път да отбележи възход в родния ни ефир.

Като цяло Ани Владимирова е харесвана от зрителите, но не и от своите колеги, които искрено ѝ завиждали, че печели много по-добре от тях. Както е известно, психоложката е била в почти всички предавания на Андрей и Иван, а преди време беше част и от „Биг Брадър“.

Популярността на Ани обаче ѝ докара и друг тип проблеми. Преди около година доста хора я бяха обвинили, че са си заплатили за онлайн консултация, но не са я получили. Оказа се, че те са станали жертва на измама, тъй като психоложката разкри, че никога не е работила по интернет, припомня Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар