Съседката, закарала абитуриента Кристиян на бала, хвърли нова бомба!

Съседката, закарала абитуриента Кристиян на бала, хвърли нова бомба!
3.4 (68%) 10 votes

Кристиян Неделчев се превърна в главна тема на България през последните дни!

Весна Видева, която стана популярна с една своя постъпка, продължава да шокира и хвърля новини в лицето на цяла България. Оказва се, че дамата е доста разочарована от интервюто, което Кристиян Неделчев даде пред Антон Хекимян. Абитуриентът на практика опроверга думите на жената, която му помогна, оневинявайки съучениците си, тъй като не бил питал всички дали могат да го закарат, а само един. Весна обаче счита това за явна манипулация от някого и изкривяване на истината, научи Kliuki.bg.

Тя написа в социалната мрежа само преди минути неща, които поставиха под съмнение цялото публично изказване на Кристиян. Видева намекна, че истината е друга и че е точно тази, която на нея ѝ е била казана от него. А именно, че всичките му съученици са отказали да го вземат в автомобила си и са го принудили да се запъти към метрото.

Кристиян Неделчев

Кристиян Неделчев

Весна Видева загатна и че знае още много неща по случая, които биха предизвикали истински бум в обществеността, ако ги разкаже публично. Засега обаче тя е избрала да мълчи, тъй като семейството ѝ я е помолило. Очевидно родителите ѝ не одобряват, че се шуми толкова много около щерка им, а и мнозина бяха онези, които упрекнаха самата нея, че е споделила случая, търсейки слава.

Другото, поради което Весна е избрала да мълчи засега, е мнението на класната на момчето, която ѝ е съседка. Оказва се, че учителката всъщност е мислела, че Кристиян Неделчев ще бъде закаран от един от съучениците си, каквато е била и уговорката. Впоследствие обаче този съученик се отметнал, понеже се появил нов член от семейството, който искал да присъства на изпращането към хотела.

Припомняме, че случаят на Крис взриви Facebook през последните дни, тъй като въпросната Весна Видева сподели в мрежата, че е видяла как той тръгва пеш към метрото, за да стигне до хотела, в който е щял да се проведе абитуриентският бал на Втора английска гимназия. Тогава тя моментално предложила услугите си и закарала младежа със своя автомобил.

Въпреки добрата си постъпка, Весна получи немалко критики, че е изложила случая на показ и по този начин се е самоизтъкнала. Това към момента я кара да съжалява, че е споделила историята, твърдейки че е имала желание само да промени хората и утре да помогнат на човек, изпаднал в нужда.

От публикацията на Видева обаче произлезе нещо хубаво, тъй като само часове по-късно виден бизнесмен се е свързал с майката на Крис, за да ѝ предложи работа. По този начин семейството на 18-годишния абитуриент може би ще успее да се измъкне от мизерията, която го бе обхванала от началото на годината, когато майката е останала без работа.

Вижте последната публикация във Facebook на Весна Видева, в която тя сама се определя като бомба със закъснител и загатва, че скоро ще разкрие истини, неизвестни досега!

Vesna-Videva

Vesna-Videva1


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

12 коментара по “Съседката, закарала абитуриента Кристиян на бала, хвърли нова бомба!”

 1. Галя

  май 27. 2016

  И правилно класната не ти говори. Изложи момчето, цялата страна да разбере колко е беден и не като другите, поне в момента, а ти помечта за моментна слава. Много важно какво ще кажеш! Може пък да е искало да ти хареса и да е позасилило нещата пред теб. Горкото дете- стана известно с безпомощност, а е мъж и като като всички, се нуждае от его, поне на този ден. Ти му го направи на пух и прах.

 2. Кика

  май 27. 2016

  когато човек прави добрина обикновено не тръби навсякъде за това. А ти скъпа Весна, изобщо не помогна на момчето. не само че го притесни, но и го унижи пред цяла България, даже му развали празника. замълчи най-сетне и не прави нещата още по-грозни. Момчето няма нужда от такава мечешка услуга.

 3. Катя

  май 27. 2016

  Абсолютно съгласна съм с Галя. Аман от фейсбук нереализирани графомани. Този фейсбук съвсем изкриви хората и представата им за нормално държане. Изобщо не трябва да качва лични снимки на друго лице без изричното му съгласие, а такова не е имало! Поне да поддържаше елементарна анонимност, като е решила да поддържа профила си под формата на изповедалня. Каква велика глупост!

 4. az

  май 27. 2016

  Браво, Весна. Точно така. Вместо да отстъпваш под напора на скотовете, които не напускат обора и клоаката си за нищо на света, давай, разбивай клишетата и овчите стандарти на квадратните глави. Един идиот сравнява направеното добро с въшка, предполагам имайки предвид собствената си величина на въшка, друг идиот смята, че е срамно да се разбере, че си беден и имаш нужда от помощ. Пълно с тиквеници и тъпоъгълници. Първоначално ме разочарова, като понечи да биеш отбой, заради хиените, които изпълзяха, но сега се радвам, че си се нахъсала отново. Остави възрастната жена да не ти говори, нейно е решението, а ти продължи да удряш шамарите, които да разбудят поне няколко добичета.

 5. Георги

  май 27. 2016

  до az
  Нищо, че ще удря шамари на някого за сметка на момчето. Най- малкото го попитай дали иска да е в епицентъра на такава многолика ситуация. Хората сме различни. Аз например не искам за нищо на света да бях на неговото място. Ами, ако случайно мочето е като мен, или мисли по друг начин, а не по твоя?????? Кой си ти, че да определяш кое лице да се използва за назидание на другите в публичното пространство и пред цяла България? Само питам. И запомни: никога не се яхва публично нечия съдба, за да изтъкваш собствените си идеали и ценностна система. „Яхнатият“ човек има право на дискретност! Е в това е тъпотията на Весна.

 6. az

  май 27. 2016

  Понякога, за да се разбърка застоялото блато и статуквото, са необходими жертви. При положение, че в случая под „жертва“ се подразбира засилено медийно внимание около момчето и майка му за известно време, то тази жертва не е кой знае каква, още повече че се получиха и хубави екстри. Предложиха помощ и на момчето и на майката. Ако всеки си седеше в кьошето и си мълчеше, нещата щяха да си останат по старо му и може би щяха да се сринат и по надолнището. От видеото се вижда, че момчето е потиснато и е приело положението си за даденост. Цялото му държание подсказваше тази примиреност. Е, сега нещата със сигурност ще се променят. Един куп хиени вият, че не е само то, което е за оплакване. Ами ето го мястото на Весна. Колкото повече се изговарят, а не се замитат под килима от фалшив срам, толково повече ще се чуват наболелите проблеми на подобни многобройни хора и може би ще доживеем държавата да започне да прави нещо за такива, а не хора поединично да ПРОСЯТ по медии и разни овчи мрежи за живота си и за живота на своите деца и роднини.

 7. Колето

  май 27. 2016

  Az, Весно, ти ли си? Аман от тебе, досадна жено! Ще промениш света, ама някой друг път. Общо взето си доста злобна и заканваща се. Не че не ставаш за смях вечe. ама пиши си, пиши, не ни пречиш.

 8. Jeeeeeeeee

  май 28. 2016

  Мисля, че този случай се преекспонира в медиите съвсем излишно! Не омаловажавам тежкият живот на момчето и майка му, разбирам и съм изпитвала какво е да нямаш пари, изпитвам го и сега! Но все пак това да нямаш кола за бала не е най-голямото нещастие на света! Да, обидно и неприятно е отношението на съучениците му, но в края на краищата момчето е живо и здраво, умно и ученолюбиво, животът е пред него. Дано все пак тази намеса (не зная колко желана е от страна на момчето и майка му) да има положителен ефект за тях и да успеят да реализират шансовете, които им даде. А г-жа Весна според мен не е направила толкова главоломна услуга с това, че го е закарала, за да не слиза дни наред от екрана на телевизора

 9. Димитрова

  май 29. 2016

  Питам се: Как едно нагиздено дете не се сети да попита момчето с кого и с какво ще се придвижи до ресторанта, a трябваше то да пита.Нима не са знаели съучениците му положението му и на такъв ден да не му простят, ако е имало нещо.Та нали са учили заедно толкова години и не са научили най-важното-има грешка, но има и прошка.Никой не е застрахован,че няма да му се случи подобно нещо.

 10. Иванова

  май 29. 2016

  Весна,горе главата!Каквото е трябвало Вие сте го направили.Не съм съгласна,че се наказва непоискано добро.Това означава,че ако някой се дави няма да отидем да го спасяваме,защото може и да не може в този момент да си поиска помощ.Пълни глупости!Трябва да се помага,ако можеш и ако искаш разбира се.Сигурна съм ,че ако не бяхте го качили в колата си нямаше да си го простите.Понятно е поведението на момчето в интервютата.даже и на Директорката.Разбира се,че тя-директорката ще говори така.Предполагам,че Ви боли заради класната,която Ви е съседка.Понятно е.Но Вие нямате вина.Отминавайте я щом не Ви поздравява.Не е права класната.Няма нужда да разкривате каквато и да е истината- тя е една,който иска я вижда и я разбира.Не знам дали разбирате какво добро направихте за майката и сина. Дано да им се помогне,но на практика,а не само на обещания и думи.Смятам, че за тази си постъпка ще бъдете възнаградена,когато най-малко очаквате.Вие го заслужавате.Не смятам,че трябваше да се извинявате на когото и да било.Не е вярно,че сте притеснила някого и засрамили.И помнете след злото идва добро!Бъдете жива и здрава.

 11. Анна Паунова

  май 30. 2016

  “ Разни хора – разни идеали“ е казал един известен българин. И колко е прав! Чета коментарите на хулещите Весна хора и се чудя – какви точно са техните идеали. Може би съвпадат с тези на родителите, възпитали толкова егоистични и безсърдечни същества като съучениците на Кристиян. Аз ще кажа: “ Браво, Весна“! Аз също бих постъпила като теб. И не се засягай на тези, които не одобряват постъпката ти – те не са способни да разберат добрите хора като теб. Защото не знаят какво е добрина и съчуствие. И тази класна, която даже е сърдита – сърдита е, защото е гузна. Тя, знаейки социалното положение на момчето, сама е трябвало да се увери има ли кой да го вземе в колата си и да настоява това да стане! А тези момчета и момичета, които не посмяха да застанат пред камерите на журналистите точно по същата причина – защото да гузни, защото знаят, че нямат оправдание за лошата и егоистична постъпка. Не мисля, че цялата тази гласност навреди с нещо на Кристиян. Напротив, като изключим материалното – новата работа на майка му и подкрепата, която той ще получи за кандидатстването си, хубавото за всички тас е това, че видяхме какво общество сме. Потребителско, празноглаво и егоистично. Луксозните коли, смартфоните и скъпите дрехи са по-ценни от вниманието към човека до нас. Бъди все така добра, Весна, готова да помогнеш на човек в нужда по всяко време! Въпреки, че ще бъдеш хулена и неразбрана!

 12. HOG

  май 30. 2016

  Male kolko ste prosti v taja Balgarija… A tozi spleskan huj prilocha na 40 godishen chichko… Towa li e naistina abiturentat??

Добавете коментар