Милен Цветков натри носа на Нова ТВ

Милен Цветков натри носа на Нова ТВ
4.5 (90%) 2 votes

Милен Цветков показа, че може да привлича общественото внимание по всяко време!

Милен Цветков надви ръководството на Нова ТВ

Милен Цветков надви ръководството на Нова ТВ

Преди няколко години тв водещият едва си издейства да не бъде освободен от Нова ТВ, като се съгласи дори на ефирно време в полунощ. Този ход обаче се оказа истински бум за него, защото днес „Часът на Милен Цветков“ е едно от предаванията в телевизията с най-голям рейтинг. И то не само в Нова, но и в целия роден ефир, научи Kliuki.bg.

Според специалистите, именно часовото време, в което се излъчва предването, е една от причините за високата му гледаемост. В полунощ конкуренцията е много по-малка и затова зрителите често оставят телевизионния си приемник включен на Нова ТВ. Освен това в днешния живот все повече хора си лягат късно, тъй като са с различно работно време от общоприетото.

„Това от 9 до 17 ч. вече отдавна не е работният цикъл на всички. Има денонощни заведения, магазини, че и фирми, така че да гледаш телевизия в полунощ изобщо не е проблем.“- смята тв зрител.

Другата причина за високата гледаемост на „Часът на Милен Цветков“ е и у самия водещ, който е и продуцент на предаването. Той очевидно си е взел поука от многото критики, които се изсипваха върху него в началото на кариерата му в Нова ТВ, поради което вече го наблюдаваме далеч по-сдържан и умерен в приказките си.

„Харесвам Милен Цветков и това, че го дават късно, не е проблем. Освен това моят доставчик има опция, с която може да се връща назад и да си избираш какво да гледаш. Така че с удоволствие следя предаването.“ – споделя друг зрител.

Повечето слухове отреждат, че Милен Цветков бил на седмото небе, защото е натрил носа на щефовете в телевизията. Те считали предаването му за изчерпано и затова го изхвърлили чак в полунощ, но той пък доказа, че никога не е късно. Журналистът дори е поставил този надпис при започването на предаването, с което ясно подчертава своята победа.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар