Уникален обрат! Христо Стоичков взе велико решение за живота си

Уникален обрат! Христо Стоичков взе велико решение за живота си
4.2 (84%) 5 votes

Христо Стоичков шокира мнозина с решението си!

Христо Стоичков ще ощастливи целия български народ

Христо Стоичков ще ощастливи целия български народ

Велик обрат е напът да настъпи, защото Камата отново иска да живее в България. Легендарният ни футболен нападател имал намерение да се премести на родна почва веднага след края на „Копа Америка“, която ще отразява за телевизията, в която се изявява от година насам. След това обаче Христо Стоичков смятал да продължи живота си в своята страна, научи Kliuki.bg.

Причината за завръщането на Ицо е в новия ЦСКА, който той и Гриша Ганчев сформираха току-що. Камата притежава значителен брой от акциите на клуба и искал да работи в него. Засега не е известно дали ще заеме ръководен пост или ще помага само отстрани, но хубавото за всички фенове е, че отново ще виждат любимеца си често.

Според някои информации, Христо Стоичков направил големия си юбилеен мач преди седмица именно заради решението да се върне в България. Той го бил взел още преди месеци, а с двубоя на звездите целял да напомни за себе си на нашата общественост.

Новото начинание на Стоичков обаче му коства един приятел. Както писахме вече, Любо Пенев е жестоко обиден на Камата и не иска повече да го види. Чичовото досега беше треньор на „Литекс“, но новият ЦСКА на практика ликвидира ловчанлийския отбор и така бившият национален селексционер остава без работа.

Припомняме, че Христо Стоичков и преди години се опита да работи за ЦСКА, когато за кратко бе назначен за треньор, но след като Гриша Ганчев тогава не купи отбора, Камата си тръгна бесен от страната. Неговата голяма мечта очевидно е свързана именно с „армейския“ клуб и затова ще се върне в България, въпреки че зад граница получава огромна заплата.

Най-вероятно с него ще се завърне и съпругата му Марияна, но не и двете им щерки, които не искали и да чуват за родината си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар