След голямата трагедия: В САЩ са категорични за вината на Дженифър Анистън!

След голямата трагедия: В САЩ са категорични за вината на Дженифър Анистън!
4.5 (90%) 4 votes

Дженифър Анистън се оказа виновна за огромната трагедия, която я сполетя!

Дженифър Анистън се обвинява за смъртта на Нанси Доу

Дженифър Анистън се обвинява за смъртта на Нанси Доу

Вече два дни актрисата не може да си прости, че е убила собствената си майка. Нанси Доу се спомина заради доста разклатеното си здраве през последните години, но Дженифър Анистън сякаш е спомогнала за това, пишат медиите в САЩ.

Джен не си говореше с жената, родила я, от 2010 г. насам, което се счита, че се е отразило на здравословното състояние на възрастната дама. Припомняме, че звездата от „Приятели“ се обиди на майка си заради публични разкрития на Доу за живота ѝ.

„Тя нямаше право да разкрива неща от тяхното семейство и разбра, че е сгрешила, но и самата Джен реагира твърде жестоко тогава. Тя го прие сякаш майка ѝ търси слава чрез нея, а не беше така.“ – пише американски сайт.

След като узнала, че Нанси е на смъртно легло, Дженифър Анистън веднага я посетила и двете се сдобрили. Две седмици след това обаче 79-годишната жена издъхнала в болницата.

Актрисата като цяло никога не се е разбирала със своята майка. Тя многократно е намеквала, че Нанси Доу ѝ е завиждала тайно, защото на младини е била по-красива от нея, но не е постигнала толкова големи успехи като дъщеря си.

Говори се, че големите конфликти помежду им са започнали преди десетина години, когато Доу узнала, че Джен не иска да има деца. Майката на звездата била твърде властна и не можела да се примири, че няма да има внуче от щерка си. По онова време двете изпадали в големи скандали, но чашата преляла с биографичната книга на Нанси, излязла преди 6 години.

Според медиите зад граница, окончателният край на живота на възрастната жена бил подпечатан миналата година, когато не получила покана за втората сватба на Дженифър. Това сринало тотално майката и здравето ѝ още по-рязко се влошило.

Самата Анистън пък в момента се обвинявала за начина, по който се е отнасяла с дамата, дарила я с живот. Въпреки че по всичко изглежда, че майка ѝ е била по-виновна за лошите им отношения, актрисата не можела да си прости, че цели 6 години я е държала извън своя личен свят, научи Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар