Анелия хвърли бомбата за Ивон!

Анелия хвърли бомбата за Ивон!
4.6 (92%) 5 votes

Анелия разкри невероятно нещо за своето дете, което втрещи мнозина!

Анелия

Анелия

Певицата, известна със своя чар и красота, се оказа с доста странни разбирания относно възпитанието на дъщеря си. Ани разкри в ефир, че Ивон има уникален глас, който дори можел да се сравни с този на Лили Иванова, но това не я убеждава да я запише в музикално училище, видя Kliuki.bg.

„Оказа се, че има невероятен глас. Последно пя на сцена песен на Лили Иванова, справи се блестящо. Няма обаче да я карам да учи в музикално училище, нека сама поеме пътя си.“ – сподели Анелия в предаването „Мармалад“.

Според слуховете, фолк дивата не искала изобщо Ивон да става певица, защото знаела какви мъки би ѝ причинило това в живота. Ани си дала равносметка за всичко, което е преживяла, и заключила, че за дъщеря ѝ би било много по-добре да има друга професия.

В случая обаче се получава наистина доста неприятно за самото момиче, тъй като всеки талант трябва да се развива и ако действително има страхотен глас, най-удачно би било да работи върху това. Майка му обаче явно не иска и да чува за предаване на щафетата от нейна страна.

До момента Ивон не е посещавала никакви музикални педагози и не е взимала уроци. Гласът ѝ бил разкрит от майка ѝ случайно, докато детето припявало вкъщи нейна песен. Ивон се оказва самороден талант.

Самата Анелия преди седмица потвърди информациите, че Милко Калайджиев ѝ е помогнал да стартира кариерата си на фолк певица. Може би именно от подобни зависимости тя иска да предпази щерка си, понеже в шоубизнеса си никой, ако не познаваш точните хора.

Все пак обаче Ани не би могла да отрече, че попфолкът ѝ е дал много. Може и да я е подложил на големи изпитания, но в материален план красавицата не може да се оплаче, защото притежава немалко недвижими имоти. Така че Ивон няма да има нужда да се поти след време, а ще придобие всичко по наследство.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар