Шокиращо разкритие за Виктория Бекъм!

Шокиращо разкритие за Виктория Бекъм!
4.8 (96%) 5 votes

Виктория Бекъм се оказа по-различна от представите на мнозина!

Виктория Бекъм се оказа по-различна от много представи, но не иска да бъде отново певица

Виктория Бекъм се оказа по-различна от много представи, но не иска да бъде отново певица

Днес Вики не иска и да чуе за „Спайс гърлс“, но имаше време, когато тази група значеше всичко за нея. Именно такова е било времето през 2003 г., когато брюнетката е станала рапърка. Виктория Бекъм записала такъв албум, но той така и не бил издаден официално, тъй като компанията, която е трябвало да го издаде, е фалирала, пише Lifestyle.bg.

Очевидно жената на Дейвид Бекъм е усетила, че групата върви към своя крах, защото рапърската ѝ дейност е дошла година преди официалното разпадане на „Спайс гърлс“. След неуспеха с издаването обаче, явно Вики се е отказала от рапърските си мотиви, а малко по-късно и от цялата си певческа кариера.

За разлика от останалите четири спайски, Виктория Бекъм вече изобщо не се занимава с музика, а само с мода. Тя дори провали лятното турне на групата, с което се целеше да се напомни за „Спайс гърлс“. Вики до такава степен е зарязала стария си живот, че даже не е склонна да се качи на една сцена със старите си приятелки.

Според някои слухове обаче има и друга причина Виктория Бекъм да бяга от момичетата. Тя им била обидена, че през последните 10 години изобщо не я търсели, а сега искала да ги подкрепи в турнето, за да спечелят пари. Освен това се говори извън граница, че Мел Би е имала тайна любовна авантюра с Дейвид Бекъм, за която Вики по-късно узнала.

Други пък отдават липсата на желание у Виктория за връщане на сцената на отсъствието на певчески талант, поради което тя не искала да става за смях на зрели години. Още преди време се говореше, че именно Вики е най-слабата певица в групата и затова предпочита да бъде беквокал, разкрива екипът на Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар