Брад Пит с шокиращи разкрития за трагедията на Дженифър Анистън

Брад Пит с шокиращи разкрития за трагедията на Дженифър Анистън
4.6 (92.5%) 8 votes

Брад Пит не се подвоуми да разкрие истини относно темата, която вълнува всички фенове на Дженифър Анистън!

Брад Пит нанесе тежък удар на Дженифър Анистън

Брад Пит нанесе тежък удар на Дженифър Анистън

Трагедията на звездата от „Приятели“ предизвика висок интерес у мнозина, тъй като Джен не е била близка с майка си и в момента се чувства виновна. Брад Пит обаче, сякаш за да налее масло в огъня, реши да изкаже съболезнованията си, но по начин, който на практика нападна бившата му съпруга, узна Kliuki.bg.

Оказва се, че през последните 10 години актьорът е поддържал повече връзка с Нанси Доу, отколкото самата Дженифър Анистън. Въпреки че унизи щерка ѝ, напускайки я заради Анджелина Джоли, възрастната дама продължила да се чува и общува с Брад. Тя имала отлични наблюдения за него и дори обвинявала дъщеря си за раздялата, защото не му родила дете, с което да го задържи.

„Нанси беше прекрасен човек. Много страдах, след като научих какво се е случило. За разлика от близките ѝ, аз не спрях да се чувам с нея, защото тя ми показа как човек може да бъде над нещата.“ – разказва Брад Пит.

Припомняме, че Дженифър Анистън не беше разговаряла с майка си от 6 години, тъй като се обиди от публикуваната автобиография на Нанси, в която се разказваше за отношенията ѝ с актрисата. Джен все пак се видя с жената, която я е родила, 2 седмици преди Нанси да почине. В момента хубавицата се обвинявала за суровия начин, по който се била отнесла с майка си.

Според информациите от САЩ, Доу е била прекалено строга с дъщеря си и дори ѝ завиждала за славата. Като млада тя е била модел и е имала планове за голяма кариера, но после родила Дженифър Анистън и трябвало да се откаже от мечтата си. Затова се счита, че не е обичала много актрисата и се е отнасяла незаслужено зле с нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар