Ицо Хазарта разби „Евровизия“ – отмъстена ли е Поли Генова?

0

Ицо Хазарта срази конкурса, обявявайки го за нищожен откъм музикална култура!

Много от българите останаха страхотно щастливи от четвъртата позиция на Поли Генова в „Евровизия 2016„, но има и доста такива, които не са доволни, считайки че България отново е била пренебрегната заради други фактори. Един от тях може би е Ицо Хазарта, който унизи конкурса в ефир, видя екипът на Kliuki.bg.

ИцоХазарта не смята "Евровизия" за фактор
ИцоХазарта не смята „Евровизия“ за фактор

Изпълнението на „Молитва“ от страна на Антония Дерменджиева в шоуто „България търси талант“ провокира рапърът, който е част от журито този сезон, да разкрие истинското си отношение към „Евровизия“. Както е известно, именно тази сръбска песен спечели музикалния конкурс преди няколко години.

„Щом тази песен е спечелила „Евровизия“, това говори достатъчно за този конкурс.“ – каза Ицо Хазарта.

Дали думите му са своебразно отмъщение за случилото се с Поли Генова, която не спечели, въпреки че имаше най-добрата песен, не се знае. Рапърът обаче показа в типичния си скандален стил, че не робува на общоприетите неща.

Припомняме, че Ицо Хазарта никога не е бил почитател на балканската музика и може би затова „Молитва“ изобщо не му допада. Изпълнението на Тони провокира доста коментари, тъй като тя излезе от зоната си на комфорт, т.е. Селин Дион, за да се докаже и с друг тип песен.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.