Кошмарът за тези талантливи момчета се повтори!

Кошмарът за тези талантливи момчета се повтори!
5 (100%) 4 votes

Те двамата продължават да търсят победата в риалити формат, но не могат да я открият. Виктор и Момчил пак не успяха на крачка от финала!

Виктор и Момчил така и не могат да оставят следа в родния ефир

Виктор и Момчил така и не могат да оставят следа в родния ефир

Когато преди две години Момчил Степанов и Виктор Самсонов не можаха да стигнат до същинската част на X Factor, може би се прокрадна мнението, че за талантите има време и те ще бъдат оценени. Сега обаче сякаш вече е традиция да отпадат от шоутата, след като и в „България търси талант“ не получиха голяма подкрепа и се разделиха с предаването, завършвайки на седмо място в полуфиналите, видя Kliuki.bg.

Виктор и Момчил бяха солови изпълнители в шоуто на Маги Халваджиян, но този път се явиха като дует. Двамата демонстрираха не просто гласови възможности, но и умения с цигулка и китара. Техният стил обаче е малко по-далеч от комерсиалното и това им коства много при зрителския вот.

Припомняме, че Момчил Степанов се раздели с X Factor в Къщата на съдиите, след като менторът му Любо Киров не го избра сред финалистите за големите концерти. Съдбата на Виктор Самсонов бе почти сходна. Той достигна концертите, но участва в едва един, и то в онзи, в който думата имаха менторите, а не зрителите. Любо елиминира и него тогава, за да даде път на Ренета Ганева.

Интересното е, че преди 2 години имаше много критики на зрителите към Киров за това, че е допуснал Виктор по-напред от Момчил, а накрая двамата станаха много близки приятели и днес вече са дует.

Младите музиканти се надяваха много да спечелят „България търси талант“ и съответно 50 хил. лв., защото не се намират в никак добро финансово състояние. Момчил по професия е актьор и няма редовни доходи. Ситуацията с Виктор е сходна, тъй като той напусна сигурната си работа в ЮАР, за да живее в България. Уви, техният кошмар от X Factor се повтори.

В шоуто тази вечер продължиха акробатичният клуб „Стефан Данчев“ и групата „Захир“.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар