Най-сетне: Диляна Попова заживя с нов мъж, Блатечки в ступор! (СНИМКИ на пастрока на Борил)

Най-сетне: Диляна Попова заживя с нов мъж, Блатечки в ступор! (СНИМКИ на пастрока на Борил)
4.6 (92%) 5 votes

Диляна Попова най-после откри любовта и отново повярва на мъж!

След сагата с Асен Блатечки и кошмара, който преживя покрай раздялата си с него, при това още, докато беше бременна със сина им Борил, Диляна Попова откри любовта.

Красавицата беше изгубила доверието си в силния пол и дълго време остана сама, разчитайки единствено на обичта и подкрепата на семейството си.

Диляна Попова

Диляна Попова най-после отново е щастлива и влюбена

От известно време насам обаче, тя преоткри щастието в лицето на прочутия стилист Парашкев Тодоров, познат още като Финчи. Двамата се влюбили един в друг още по времето, когато бяха заедно по работа в Доминикана, но пазели в тайна връзката си.

Днес, когато вече нещата определено могат да се нарекат сериозни, те спряха да се крият и нещо повече – дори заживяха заедно. А Парашкев Тодоров не само приел Борил като свое дете, но двамата се разбирали повече от прекрасно, разкриват близки до Диляна Попова източници.

Преди дни тримата бяха забелязани от очевидци по време на разходката си из столицата, когато Финчи носел на раменете си малкия син на Асен Блатечки, а детето се смеело и видимо се забавлявало чудесно. Тримата приличали на истинско семейство, радват им се източниците.

Диляна и Парашкев в Доминикана

Диляна и Парашкев в Доминикана

Всичко това обаче, цялата тази идилия, се отразила шоково само на Асен Блатечки. Чаровникът на родното кино останал в ступор от новината и видимо изпитал ревност. Дали към Диляна Попова, дали към сина си, или и към двамата, не е ясно. Но мъжкото му его заговорило и Асен бил видимо недоволен от факта, че бившата му е пристанала на друг.

Ето го мъжът, който плени красавицата със сините очи

Ето го мъжът, който плени красавицата със сините очи

„Ами че той какво иска – цял живот да страда и вехне по него ли?! Да не живеем в първобитния строй, хайде де! Дано да е щастлива Дилянчето и да забрави през какво мина, заради нерешителността на Асен“, категорични са нейни близки.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар