Непростимо! Преслава пожела най-лошото на Галена, иска да й вземе всичко!

Непростимо! Преслава пожела най-лошото на Галена, иска да й вземе всичко!
4.7 (93.33%) 3 votes

Преслава е минала на следващ етап във враждата си с Галена, споделят близки на смядовката.

Двете доскорошни дружки Преслава и Галена са в ледени отношения, които вече започват да загрубяват. Галя бойкотира наградите на „Планета“ преди няколко месеца, защото Преси отново взе статуетката за певица, а сега се е засилила да вземе и нещо много по-ценно на приятелката си, научи kliuki.bg.

Между Преслава и Галена мирът ще си остане мираж

Между Преслава и Галена мирът ще си остане мираж

Въпреки че протестът на Галена бе основателен, тъй като тя много повече заслужаваше наградата, отколкото абонираната за него певица, сега тя отново е в ролята на потърпевш, този път от злобата на Преслава. Тя се е жегнала от подкрепата, която получи изпълнителката на „Една жена“ и негативизмът, който се изля върху нея. Добричлийката, която е делила една стая и дори дрехите си с Галена, сега й е пожелала най-лошото!

В последно време Галя не спирала да се оплаква пред близките си, че се чувства адски изтощена, сякаш всички сили са я напуснали. Това е доста необичайно за певицата, която винаги кипи от енергия и е във вихъра на купона. Освен това тя страдала от все по-често главоболие и дори започнали да я налягат натрапчиви мисли, подобни на паник атаки.

Галена с основание започнала да се притеснява какво се случва с нея. Един ден споделила мъката си с приятеля си Азис, на който веднага му светнало, че най-вероятно й е направена магия. Двамата се сетили първо за Преслава в ролята на поръчител, защото болежките на Галя съвпадали с краха в отношенията им, а и Преси започнала да се разкарва по врачки и знахари, пише hotarena.net.

Тогава Васил взел нещата в свои ръце и буквално замъкнал Галена при баба си Станка, която е една от най-видните врачки у нас. Тя потвърдила съмненията им, казвайки, че чернокоса жена с буквата П й мисли лошото и трябва да се пази от нея. Междувременно бабата на Азис дала на Галена отвара, с която да се подобри.

Най-шокиращо обаче било твърдението й, че Преси иска да й вземе Галин. Това довършило Галена и тя останала потресена какво толкова е направила, че да предизвика такава злоба и подобни помисли в Преслава, която доскоро й беше една от най-близките.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар