Фенове: Новата мания на Преслава ще я погуби! (Близките й силно притеснени)

Фенове: Новата мания на Преслава ще я погуби! (Близките й силно притеснени)
5 (100%) 1 vote

Преслава сериозно вреди на здравето си

Преслава е луднала по новата си мания. Феновете са силно притеснени от новата мания на своята любимка. Топ певицата на „Пайнер” обича предизвикателствата, както и да живее на ръба, но това ще я погуби.

Актуалната чалга фурия е известна с това, че бързо се вманиачава. Сега новата й страст е солариума. Топ певицата на „Пайнер” непрекъснато отскача до елегантното студио за солариум, където престоява почти по двадесетина минути и то всеки ден. Певицата иска да стане мулатка, но това не е добре прието от нейните колежки, както и от близките й.

Те се опитват да й кажат, че това е изключително вредно и може да й докара рак на кожата , но изпълнителката на „Точка червена” не иска и да знае за техните тревоги. Тя никога не е слушала ничие предупреждение и сега е сигурна ,че това което й казват, не отговаря на истината, пише Блиц.

Преслава не се притеснява и от медицинските препоръки да не прекалява с нагревките за тен. Тя маха с лека ръка и непрекъснато ходи да се пече, за да сдобие със загар. Според поп фолк дивата така тя ще стане по-магнетична и ще изглежда много по-слаба, каквато е другата страст на певицата.
Колежките на „Певицата на годината” също са притеснени и многократно са я предупреждавали, че прекалява със събирането на златист загар. „Ако прави така непрекъснато, може да си докара рак.

А и ще се състари, кожата й ще се сбръчка”, предупреждават я те, но гласовитката от Добрич продължава да си прави оглушки.Съкооператорите от квартал Бояна, където е жилището на Преслава, също са притеснени от нейната нова мания.

Преслава прекалява с новата си мания

Преслава прекалява с новата си мания

Те също я съветвали да не се подлага толкова дълго и постоянно на добиване на златист тен, защото това ще й докара куп негативни последици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар