Дни след бала, Гала е обляна в сълзи заради Мари! Водещата на война с най-големия си кошмар

Дни след бала, Гала е обляна в сълзи заради Мари! Водещата на война с най-големия си кошмар
4.5 (90%) 2 votes

Приказката за Гала и Мари свърши и двете попаднаха в челен сблъсък.

Само преди дни Гала бе най-щастливата майка, прегръщайки през сълзи красивата си дъщеря, която повече от успешно завърши средното си образование. След празника и емоциите обаче, водещата се сблъска отново с най-големия си кошмар на име Константин, научи kliuki.bg.

Мари и Константин

Мари и Константин

Покрай абитуриентския бал, освен мисълта, че вече е поостаряла, Гала се е отдала и на светли планове за бъдещето на единственото си дете. Мари има целия потенциал да прослави името на майка си и да устрои живота си, но един неин избор кара майка й да изтръпне при мисълта какво бъдеще я чака. Водещата на „На кафе“ искрено съжалява, че е е успяла да накара щерка си да замине да учи в чужбина, като причината за това нейно желание е не само по-качественото образование.

Гала иска да радели Мари с гаджето й Константин, но именно заради него абитуриентката е избрала да остане в страната, въпреки че тук ще се сблъска с проблема да бъде дъщеря на известна майка. Това обаче е най-малката й грижа, щом е до своя любим, който пък е син на Джуджи. Двамата са двойка от няколко месеца, но Мари така е хлътнала, че Гала се е хванала за главата.

Тя все се е надявала за сватоса красивата си и умна дъщеря с някой интелигентен младеж с обещаващо бъдеще, а сега й се налага да скрива неприязънта си към Константин, който никак не харесва и си има причини за това. Младежът има вид на злоупотребяващ с вредни субстанции и май не само така изглежда. Също така не оставя цигарата и бирата и за момент. Свири в самодейна рок банда и се държи като истински бунтар, който дори от време на време налита на бой, пише hotarena.net.

Гала многократно увещавала дъщеря си, че това момче не е за нея, защото са коренно различни. мари обаче не искала и дума да се продума против Константин. Водещата вече не знаела как да постъпи в тази сложна ситуация, още повече че момчето е син на нейната дружка Джуджи. Именно тя наскоро сподели, че Косьо е правил опит за самоубийство заради момиче, което съвсем настроило Гала срещу него, защото се притеснявала от нестабилната му психика.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар