Руслан Мъйнов разтърси всички с решението си! (Той доказа, че е голям)

Руслан Мъйнов разтърси всички с решението си! (Той доказа, че е голям)
5 (100%) 3 votes

Руслан Мъйнов показа, че е велик

Комикът Руслан Мъйнов показа, че умее да прощава. Българинът от Бесарабия даде втора шанс на бившата си приятелка. Тя го заряза преди година, но той реши да й прости и отново я прибра при себе си. Сега бившите любовници Руслан Мъйнов и Анелия Луцинова отново са заедно и много щастливи.

Руслан Мъйнов и неговата Анелия бяха засечени да обикалят столичните булеварда и да се размотават в луксозни моловете на града. Двамата бяха много щастливи, а след като се разходиха и напазаруваха двамата влюбени обядваха в изискан ресторант. През цялото време те не спираха да се смеят, да се гледат игриво и влюбено, както и да си подхвърлят закачки.

Възродената връзка между комика от „Комиците” и „лудата сервитьорка” в същото шоу по Би Ти Ви бе документирана от папараците на Николета Лозанова, пише HotArenа.

Бесарабският българин е споделял много пъти, че любовта бяга от него. През този период 39-годишният актьор и певец вероятно отново е открил любовта, като даде втори шанс на връзката си. Паметливи още помнят как обаче неговата колежка го заряза заради друг. Тя просто му оставила бележка, като на нея написала „ Не искам да ме търсиш повече”. Преди това той беше гадже с чаровната Алекс Сърчаджиева. Чаровната блондинка обаче намери любовта в лицето на Иван Ласкин, от когото роди дъщеричка.

Руслан Мъйнов не успя дълго да страда по разбитата си любов, защото скоро започна любовна афера с хубавата Анелия. Но съдбата се оказа и този път жестока, защото двамата се разделиха по скандален начин. Сам и изоставен, той започна връзка с танцьорка от „Комиците”. В обятията й той не бе докрай щастлив и влюбен, а връзката им се оказа само на ниво креватна заигравка.

Разочарован, комика реши, че любовта бяга от него и реши да се примири със съдбата си.

Руслан Мъйнов и неговата приятелка Анелия

Руслан Мъйнов и неговата приятелка Анелия Луцинова

Но наскоро тя отново му се усмихна, като реши да даде шанс на връзката му с Анелия Луцинова за втори път.

Руслан Мъйнов е щастлив

Руслан Мъйнов е щастлив

„Руслан е голям с тази негова постъпка. Да даде втори шанс на жена, която го изостави по този начин. Дано са щастливи и тя да не разбие сърцето му отново”, притесняват се неговите приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар