Гришовица в шок от новото гадже на Хамилтън! (в сравнение с нея, Никол прилича на лелка – СНИМКИ)

Гришовица в шок от новото гадже на Хамилтън! (в сравнение с нея, Никол прилича на лелка – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Никол Шерцингер уж е лудо влюбена в Григор Димитров, но не можа да сдържи ревността си към Люис Хамилтън!

Тази красавица накара Никол Шерцингер буквално да полудее и да изригне в пристъп на злоба, която разбира се, се базира на ревност. И не, тук не става дума за ревност към нашенеца Григор Димитров, а към бившия й дългогодишен любим Люис Хамилтън.

От известно време насам пилотът от Формула 1 е хлътнал до уши в една от най-изнестните световни красавици – моделът Барбара Палвин. Палвин е лице на Виктория Сикретс и определено слага в малкото си джобче прехвалената Никол Шерцингер.

Никол Шерцингер

Никол Шерцингер не може да се мери с красотата и свежестта на Барбара Палвин

Момичето притежава красота, за каквата милиони жени по света могат само да мечтаят и да въздишат със завист. Както сами ще се уверите от снимките, дори без грим Барбара Палвин изглежда удивително, да не кажем и, че е по-красива отколкото с макиаж.

Вместо да й е все едно или пък дори да прояви благородство и да пожелае късмет и щастие на влюбените, Никол Шерцингер изригнала срещу новото гадже на Люис Хамилтън, пишат американски таблоиди.

Певицата била убедена и на няколко пъти подхвърлила уж случайно, че Барбара Палвин не е подходяща за Люис Хамилтън, който щял да си поиграе с нея и да я зареже при пръв удобен случай. Думите й обаче се приемат повече като ревност, отколкото като истина от всички.

Няма такава мацка - Люис Хамилтън удари кьоравото

Няма такава мацка – Люис Хамилтън удари кьоравото

Барбара подлуди пилота за нула бройки

Барбара подлуди пилота за нула бройки

Защото в последно време шампионът пилот е засичан почти навсякъде в компанията на знойната хубавица Палвин, като двамата успяват да заразят дори околните с грейналите си погледи и очевидна страст.

Невероятна и уникална дори без капчица грим

Невероятна и уникална дори без капчица грим

„Нали беше много влюбена и щастлива с Григор Димитров?! Защо тогава не си спести мнението и не си гледа своя живот, а се рови във връзката на бившия си?! Но толкова много години не се забравят просто ей така“, коментират медиите зад океана.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар