Близките й ужасени: Рут Колева оперирана по спешност! (състоянието й разтърси всички)

Близките й ужасени: Рут Колева оперирана по спешност! (състоянието й разтърси всички)
5 (100%) 1 vote

Рут Колева беше откарана по спешност в болница, където я подложиха на моментална операция!

Певицата Рут Колева успя да шокира и направо да ужаси близките, а и приятелите си с новината, че е влязла по спешност в столична болница. Бедите й обаче не спират само дотук, защото след прегледа се оказало, че изпълнителката трябва да бъде оперирана на момента.

Очевидно положението е било доста сериозно, тъй като лекарите са били категорични, че не бива да се изчаква дори ден. Рут Колева е била подложена на операцията, за която обаче са й поискани 4000 лева – без значение, че тя е здравно осигурена и редовно плаща осигуровките си.

Рут Колева

Рут Колева паникьоса близките си с това, което й се случи

„Това е то – в България ако нямаш пари, си никой или направо може да умреш. Няма такава държава наистина. Радвам се обаче, че вече съм стабилизирана и се чувствам добре“, казва самата Рут Колева след хирургичната интервенция, но отказва да разкрие в детайли истината за състоянието си.

За младо момиче като нея, подобен проблем е меко казано нетипичен и странен, но дано след навременните мерки, които са били предприети, здравето й вече да не е застрашено, пожелават й всички.

Припомняме, че Рут Колева се раздаде на максимум в предаването „Звездни стажанти“, в което тя дори беше един от основните претенденти за победата. В крайна сметка Стефан Шарлопов предпочете да я уволни, за да запази за финала своите любимци в лицата на Марта Вачкова и рапъра 100 Кила.

Кой от двамата ще отнесе голямата победа и ще грабне наградата на големия финал, това ще видим този уикенд, когато ще се излъчат и последните два епизода на формата.

А дотогава феновете на Рут Колева, както и колегите й от предаването й пожелават бързо възстановяване и скоро отново да се върне към нормалния си начин на живот. Заредена с огън и енергия, които не й липсват.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар