Позор: Тази истина за Глория отврати всички! (разкритието скандализира)

Позор: Тази истина за Глория отврати всички! (разкритието скандализира)
4.7 (93.33%) 3 votes

Глория вече мина всички граници, дори феновете й се възмутиха!

Примата на чалгата Глория явно наистина се е взела за прима, но не само на сцената, а и в живота. Очевидно русенката е изгубила връзка с реалността и се счита за звезда от ранга на Марая Кери или Дженифър Лопес, та може да си позволява всичко.

Е, да, ама не. И това „не“ й го казаха поредните потърпевши, към които Глория предявила претенциите си и показала злобния си нрав, пише вестник „Шоу“.

Глория

Глория хептен истеряса, подлуди продавачките в мола пред очите на дъщеря си и гаджето й

Певицата от Пайнер преди дни се появила заедно с дъщеря си Симона Загорова в столичен мол. Двете били придружавани от гаджето на Симона – Симеон Данев и охранителя на изпълнителката. Целта на обиколката, разбира се, била шопинг, а Глория и Симона се пъхнали в луксозен магазин за обувки.

Майка и щерка дълго разглеждали чепиците на италианска известна марка, като най-накрая Гло решила да си купи един чифт, чиято цена била 300 лева. Тя поискала своя номер от продавачката, но се оказало, че точно в този момент магазинът не разполага с него в наличност.

Вместо да каже „добре“ и да си замине обаче, Глория изпаднала в ярост. Тя започнала да вдига и размята кашоните с обувки, сякаш продавачките нарочно ще я лъжат, че нямат от нейния номер. А после им вдигнала адски скандал и ги обвинила в непрофесионализъм и некомпетентност, разкриват свидетели на случката.

„Тази жена откачи напълно. Това не беше нормална реакция на нормален човек. Имахме чувството, че виждаме побесняла селянка от зеленчуковия пазар край пътя, която пищи и врещи на околните. Ами като има проблеми с нервите, горката, да си пие хапчетата. Какво са й виновни горките момичета в магазина?! А може би това е от критическата, която сигурно отдавна вече я е ударила“, коментират възмутени източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар