Благо Георгиев превърна Есмер в робиня! (Скандални подробности)

Благо Георгиев превърна Есмер в робиня! (Скандални подробности)
5 (100%) 2 votes

Благо Георгиев заживя като падишах

Благо Георгиев може и да прескачаше по чужди мадами, но сега Есмер Омерова го изненада приятно. Татарката, която чака дете от шавливия футболист се чуди как да му угоди, за да го задържи в дома им.

Благо Георгиев отново шашна всички, но не със златотърсачките, с които той купонясваше по софийските кръчми нон –стоп , а с новия си начин на живот. В който главна фигура е бременната му съпруга Есмер Омерова, която се грижи за него като турски бей. А на ритнитопковеца не му остава нищо друго, освен да се хвали в социалната мрежа, че е обгрижван най-малкото като държавен глава и то в собствения си дом.

И това става, щом Джизъса благоволи да си остане в къщи, при жена си, а не да тича по разни фусти. Въпреки че корема на Есмер е огромен и тя едвам се движи, танцьорката не спира да шъта из къщата си. Тя не отказва, като повечето глезани, да върти прахосмукачката, да подрежда и да държи дома си чист и уютен като аптека, пише „Всеки ден”. Доскоро футболистът не спираше да пътува по света с бременната си жена, като фейсбукарите го подиграваха, че благоверната му ще роди наследника някъде из самолетите.

После се заговори, че Есмер харесала Дубай, където поискала да роди детето им, но Благо възроптал, защото искал то да проплаче за първи път в България. Това накара потребителите на нета да похвалят футболиста, който е известен повече с креватните си завоевания, отколкото с играта си на терена. Сега обаче те са възмутени, че Благо кара жена си да му робува, а той лежи и се глези, докато тя го храни дори в устата.

Есмер не спира да робува на Благо Георгиев

Есмер не спира да робува на Благо Георгиев

Самата Есмер се похвали в социалната мрежа, че всеки ден Благо го очаква не само топъл обяд и вечеря, но и такива вкусотии, от които ум да ти зайде. „Прекрасно е, че Есмер готви, чисти, пере, подрежда и прави невероятни вкусотии.

С такава трапеза и вкусотии Есмер глези футболиста

С такава трапеза и вкусотии Есмер глези футболиста

Но не може ли Благо поне малко да се включи и да й помага?”, питат възмутените фейсбукари. Другите недоумяват дали отново Благо ще остави всичко в ръцете на Есмер, когато се роди бебето, а той да си взима почивен ден и да купонясва с разни мадами. Негови познати се надяват поне с тази съпруга, която толкова се грижи за него, той да не постъпи и като с останалите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар