Истината: Ето защо бившата на Бойко Борисов го натирила! (Шокиращи разкрития)

Истината: Ето защо бившата на Бойко Борисов го натирила! (Шокиращи разкрития)
3.7 (74.55%) 11 votes

Бойко Борисов още страда по бившата си съпруга

Премиерът Бойко Борисов се разделя със Стела Георгиева, но и до днес не може да я забрави. Бившата му го зарязва заради изневяра, която така и не успява да му прости. Екс съпругата му се разделя с бъдещия министър-председател и бяга зад океана. Там от Пепеляшка, тя се превръща в принцеса и днес е сбъднала американската мечта. Лекарката, която у нас е специализирала офталмология й се налага в Америка отново да залегне над учебниците, защото там не признават дипломата й. Така тя прибавя още една специалност и тя е „вътрешни болести”.

По същото време трябва да се грижи и за малката Венета, която е единствения й мост с бившия й съпруг. За неин огромен късмет там среща и втория си мъж, финансиста Стефан Арабаджиев.С него красивата докторка има нежни отношения и той й помага, когато тя придобива втората си специалност. Той е бившия съпруг на банкерката Цветелина Бориславова, с която по-късно Бойко заживява на семейни начала, но на по-късен етап се разделят. Стефан има от брака си с Цветелина две дъщери – Ралица и Веселина, пишеBig5.bg.

За отношенията на Стела и Бойко Борисов разказва майка й Симеонка Костова. Пред столичен ежедневник старата жена твърди, че такава като тяхната любов имало само в приказките. Те постоянно се целували и прегръщали, а когато се връщал от работа, жена му го посрещала, а той на ръце я качвал да четвъртия етаж, където бил дома им. По това време Стела Георгиева е бременна в осмия месец. Но след изневярата на Бойко Борисов Стела била непреклонна. „Щом ми е изневерил, сама ще се оправям”, заявила младата жена.

Стела с дъщеря си Венета Борисова

Стела с дъщеря си Венета Борисова

Не я разубедили нито извинението на мъжа й, нито молбите на роднините й.

Живее като в приказките

Живее като в приказките

Тя тръгнала за Щатите, където сбъднала своята мечта. Днес бившата съпруга на премиера живее в Ориндж Каунти, квартал в Калифорния.

Бившата съпруга на Бойко Борисов живее с кучето си Айра

Бившата съпруга на Бойко Борисов живее с кучето си Айра

Красивата Стела Георгиева-екс съпругата на премиера

Красивата Стела Георгиева-екс съпругата на премиера

Там тя има красива къща с градина, за която се грижи сама. След като Венета се върна в България ,за да роди малкия Бойко, красивата лекарка е неразделна с кучето си Айра. А Бойко Борисов се зарекъл пред баба Мони, че повече няма да повтори с брака. Тя подозира, че премиера още силно обича жена си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Истината: Ето защо бившата на Бойко Борисов го натирила! (Шокиращи разкрития)”

  1. Forry

    май 31. 2016

    А Цветелина защо мислите го заряза? Дойде и в повече.

  2. п.ичка.р бе той

    юли 17. 2020

    Заради простотията бе, пич

Добавете коментар